Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

A férj előzetes letartóztatásban van

Még javában zajlanak a szakértői vizsgálatok abban a soproni, április derekán történt bűnügyben, amelynek során a férj olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az belehalt sérüléseibe.
Mint arról a Kisalföld április 18-i számában „A soproni asszony a verésbe halt bele” címmel beszámoltunk, a Kölcsey utcában Sz. Attila olyan brutálisan bántalmazta feleségét, hogy a nő nem élte túl a borzalmakat. A férfi csak másnap hívta ki az ügyeletes orvost, aki a külsérelmi nyomok és a véres ágy láttán egyből értesítette a rendőrséget.
– A gyanúsított férfi, aki bevallotta tettét, előzetes letartóztatásba került. A körülmények tisztázása még több hónapnyi vizsgálatot igényel – tudtuk meg Hegedűs József alezredestől, a megyei rendőr-főkapitányság kiemelt élet- és kábítószerbűnözés elleni alosztályának vezetőjétől. – Ennek során igazságügyi orvos szakértők bevonásával nemcsak az esetünkben alkalmazott tettlegesség halált okozó módozatait tárjuk fel, hanem azt is, a gyanúsított milyen pszichés – illetve italos – állapotban lehetett a bűncselekmény elkövetésének idejében. Ezzel párhuzamosan tanúkutatás is zajlik, hogy minél árnyaltabb képet nyerhessünk a történtek előzményeiről. Az ügy mindenre kiterjedő tisztázása után történhet meg a bűncselekmény minősítése: halált okozó testi sértésről, avagy ennél súlyosabb dologról, emberölésről van-e szó. Csak ezt követően állíthatjuk össze és küldhetjük át az ügyészségnek vádemelési javaslatunkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bókok nőknek

Nézem és azon gondolkodom, kegyed tetszik-e már nekem vagy igyak még? Még több bók itt. Tovább olvasom