Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

`A csúf mongoloid magyarokat a szláv vér civilizálta`

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának összehívását és az uniós intézmények Magyarország elleni fellépését sürgeti Ján Slota. Pedig korábban azt mondta: igazi magyarok alig maradtak, hisz a csúnya mongoloid magyarok kilencven százalékát a szláv vér már civilizálta. Hozzátette azt is: "sajnos". Videókkal.

A pozsonyi kormányhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt magyarellenes kirohanásairól elhíresült elnöke azt szeretné, hogy a Biztonsági Tanács vizsgálja meg Szlovákia biztonsági helyzetét, és tegyen javaslatokat az ország területi egységének megvédésére.

Magyarország ellen világméretű fellépést sürget Ján Slota.
Magyarország ellen világméretű fellépést sürget Ján Slota.

Az Unió intézményeitől Slota azt várja, hozzák Budapest értésére, hogy megengedhetetlen a fasizmus népszerűsítése.

Slota egyébként egy korábbi beszédében arról szólt, hogy a magyarok tuljadonképpen nem is magyarok, mert a "csúnya mongoloid" embereket "sajnos" a szláv vér civilizálta, így talán csak 10 százalékuk, de lehet csak 0,1% igazi magyar. A teljes szövegért indítsák el a videót.   

 

 

Aki kiváncsi Slota további megnyilatkozásaira is, ide kattintva válogathat közülük.

Olvasóink írták

205 hozzászólás
 • 205. albatrosz 2008. november 30. 20:23
  „Egy másik rovatban Szlota Jánosnak történelem oktatást tartottam! Nem tudtam befejezni,mert valaki lekapcsolt!Gratulálok cenzornak!”
 • 204. vendég.lő 2008. november 29. 21:19
  „Tudni illik, hogy az un. Árpád-ház nemzetség neve; Turul.
  (Pl.: Kézai Simon krónikájában írja róluk: "de genere Turul")

  Ők a (kerecseny) sólymot tartották a legméltóbbnak címerállatnak, ezért nevezzük turulmadárnak is.

  Jellemzően, külföldi krónikák szerint is, az un. Árpád-házi királyaink vezetése alatt, jó´ ötszáz éves Közép-Európai birodalom volt Magyarország,

  szinte egyedül álló módon, törvényeink szerint, királyainknak tilos volt más népek leigázása, hozzánk önként csatlakoztak más népek, teljes egyenjogúságban.

  (Az idegen földön végzett hadjáratok - többnyire sikerrel - az igazság védelmére történtek.)”
 • 203. 1.László 2008. november 12. 12:53
  „Nem mongoloidok hanem türkök mint a bolgárok is, és akkor mivan? Az oroszok meg germánok (normannok) voltak mielőtt elszlávosodtak. Nekem magyar létemre kerekebb a szemem mint szlotának habár nevem alapján könnyű lenne lengyel vagy szlovák felmenőket találni. Ez az alkoholista elmebeteg bűnöző meg jön itt a keskenyvágásu kis ázsiai tipusu szemeivel és tukmálja a hülyeségeit amiből csak a szlovák magyar rokonság az igaz. Tisztára mint az a kis osztrák szobafestő akinek zsidó ősei is voltak. Szerintem őis tudja hogy Ibn Ruszta meg bölcs Leó mit írtak a magyarokról.”
 • 202. Enemy 2008. november 11. 23:28
  „http://www.youtube.com/watch?v=eLP4mPiu0vs
  :D
  Szép példa:D
  Csak azt kívánom hogy éljen örökké:)
  És bízom benne hogy nincs túl sok követője Szlovákiában:)”
 • 201. Enemy 2008. november 11. 21:24
  „Heló mindenkinek
  Slota jobbra,Slota balra ritka buta megjegyzései vannak!Ez tény!Remélem lecsendeedik és megolododik ez a helyzet örökre a két nép között.És nem szép dolog ilyent írni de ha lehet akkor ez a slota gyerek leyen az egyetlen sértett ha bármi is bárhol is történik. Szerintem minden országban vannak normális,rendes emberek,és vannak másodosztályú gecik.Én sok szlovákkal,lengyellel,csehvel,litvánnal,stb... dolgozom.És Körülbelül ugyanannyi a buta aránya minden nemzetiségben a magyart sem kivéve.Nem kell t nemzeteknek harcolni!Miért?
  2008 van nem 1008.A Szlovákiai magyarságot sajnálom valahol mert tényleg Ők eszik meg mindkét oldalról.Én tudom hogy a "hazájukba" az gond ha valaki magyar.De szerintem ezt megszokták,ha elfogadni nem is lehet.Én biztos hogy nem megyek szlovákiába,és nem is hiányzom,de nem is érdekel.Szerintem egyikünk sem politikus vagy egy olyan pozicióba lévő ember aki tudna változtatni ezen a helyzeten.Ezen kell elgondolkodni,és nem azon hogy ki mit mikor,hol,és hogyan csinált.
  Szép estét és béke:)
  tak?:)”
 • 200. DS 2008. november 11. 20:28
  „Hapci: Amen. Barcsak meggyozned a tobbi honfitarsadat is errol a nezetedrol. Akkor talan nyugalomban elhetnenk mi is.”
 • 199. Hapci 2008. november 11. 19:49
  „Mi itt egymás között egyáltalán nem szidjuk Ján Slota -t. Sőt mindig mondjuk is , hogy ezek a Ján Slota-ék biztos hogy k...a rendes emberek ! Viszont azt elfogadom, hogy tényleg elég bunkók vagyunk. Az idén is Lengyel országba Szlovákia megkerülésével Ausztrián és Németországon keresztül mentünk, jöttünk. És az évi 4 - 5 ezer euró nyaralási pénzből soha 1 centet nem költünk el Szlovákiában. Hanem olyan országokban ahol nem köpnek le , nem szúrják ki az autónk kerekét, ahol szívesen látnak, mindig örülnek nekünk, visszavárnak, nem szidják a Hazánkat, nyaralásunk alkalmából nem vernek esetleg össze, nem mérgeznek meg romlott étellel, nem tartóztat le a rendőrség mert valami múzeumban vagy templomban magyarul beszélünk, és mert látnak nálunk egy Magyar zászlót , mert mi is úgy merészeljük szeretni Hazánkat ahogy a Szlovákok a sajátjukat stb. Számunkra sok ország tartozik a világ közepéhez, de Szlovákia
  nem ! Szóval mi már ilyen bunkók vagyunk . Ján Slota meg mondjon ezután is azt amit akar, ne fogja vissza magát , mutatkozzon be mindenhol.”
 • 198. Andrea1996 2008. november 11. 08:00
  „Hapci, igazad van. Mi is családilag körül akartunk nézni Pozsonyban, de így megy a franc.

  Sőt, mondtam a férjemnek, hogy a kedvenc juhtúrójáról is mondjon le. Kicsi lányom csak a szlovák halsalátát sajnálja, de azért sem hagyok a hiperben egy megb@szott fillért sem, mert szlovák cucc.”
 • 197. DS 2008. november 11. 01:17
  „193. Hapci: A vege a hozzaszolasodnak eleg bunkon hangzik. Engem, mint szlovakiai magyart konkretan sert. Annyi eszed biztos van, h eldontsd miert.
  Egyebkent meg szanalmasak vagytok. Slotat szidjatok, kozben meg nem veszitek eszre, h lassan, de biztosan ugyanolyan szintre sullyedtek mint o. A rohadt totja meg rohog rajtatok. Csak igy tovabb!”
 • 196. N.G 2008. november 11. 00:53
  „Hapci!
  Ezen csak nevetni tudok!
  Ennek csak a pofája nagy meg csak a jó édes anyját tarolja le !!!!!
  Semmi mást!
  Álmodozó köcsög ez a Jan Slota!”
 • 195. N.G 2008. november 11. 00:46
  „Huuuuuuuu de nagyon jól tudnak ezek a Szlováknak hitt majmok MAGYARUL .
  Nem is tudom hogy MIÉRT!?
  :D”
 • 194. N.G 2008. november 11. 00:11
  „Kedves Martin Atya !
  Maga szerintem biztos nem római katolikus , vagy maga úgy pap ahogy én!
  Ide mindent lehet írni .Messziről jött ember azt mondd amit akar.
  De én úgy látom a dolgot ha tényleg igaz amit beszél hogy pap akkor nagyon szégyelje el magát , mert amit írkált az nem rendes papra vonatkozik.
  Remélem a templom amiben prédikálni fog üres lessz!!!!!!!!!
  Ilyen papok végett feszítették keresztre Jézust mint maga.
  Ilyen Barmok végett!
  Maga is egy lázadó fanatikus majom!!!!!!!!!!!
  Olyan mint Ján Slota!!!!!!
  Már az is megfordult a fejembe hogy nem elégittik ki egymást?
  Pap létére szégyelheti magát!
  Csak összekéne magukat kötni Jan Slotával aztán kilőnni magukat az űrbe!”
 • 193. Hapci 2008. november 10. 23:55
  „Ján Slota és haverjainak beszólásai a Szlovákia szomszédja elleni szemétkedést a Szlovák politika szintjére emelte.
  Pl. egy másik ilyen beszólása is volt : Tankokkal le akarja tarolni Budapestet mint Hitler Varsót.
  Ez ellen mi magánemberek legjobban ugy tiltakozhatunk, hogy bojkottálunk mindent ami Szlovák és vele kapcsolatos . Nem megyek soha Szlovákiába, mindennek megnézem az eredetét és nem költöm a pénzemet semmire amiből Szlovákiának akár egy fillér haszna is lehet .”
 • 192. ddd 2008. november 10. 23:32
  „az ilyen hírekről annyit h kb 3 éve volt az rtl klubban a híradóban főhírként hogy George Bush kutyája megdöglött
  ki a faszt érdekel h megdöglött a kutyája
  nekem is döglött már meg kutyám mégsem volt a híradóban
  vannak ilyen vicces dolgot”
 • 191. bsteve 2008. november 10. 23:26
  „upsz, bocs a két legalábbért:)

  Egyébként nem tudom mikor lesz ebből megbékélés. Talán ha kinevelődik itt is, ott is egy új politikusi generáció, akiknek nem mossák át az agyukat, mint most a miénket.

  Az elterelésről jut eszembe: a tv2-n volt egy hír vagy 2 hete. XYZ ország valamely politikusa az újságírók előtt megbotlott, elesett, majd felállt és folytatta az útját.:) Szóval ez aztán a hír.:)
  Gondoltam jó is a mi kis országunknak, hogy más rossz híre nincs is:)
  Nem beszélve a botswanai időjárásról...”
 • 190. pan.cser 2008. november 10. 23:23
  „Ez az ütődött Slota, arra a következtetésre jutott a maga modján, hogy a szlovákok és a magyarok legalább 90%-ban vérrokonok. Akkor meg mi a bánatért fikázzuk egymást? Az biztos, Slota nélkül is tudtuk, hogy a környező népek közül a szlovákokkal és a horvátokkal keveredtünk leginkább. A horvátoknál vannak történelmi alakok akiknél a nemzetiség megállapíthatatlan, ugyebár Zrinyiék. Soha nem okozott vitát, hogy magyarok voltak-e vagy horvátok. Petőfi édesanyja valódi szlovák volt, halkan jegyzem meg, hogy Kádáré is! Vajon Benyovszky Móric szlovák volt-e vagy magyar? Az ujkori szlovák értelmiségiek zömmel magyar iskolákban tanultak. Számtalan szlovák(tót) vándoriparos telepedett le a magyar falvakban vett magyar lányt feleségül. De nem folytatom. Szóval a gyűlölködésnek etnikai alapon sincs értelme. Úgy összekeveredtünk, mint a cukor a tejeskávéval. Egy nép két nyelvvel, aztán vannak országhatárok és nyelvhatárok, ezek meg nem esnek egybe, most ezen van a vita.”
 • 189. bsteve 2008. november 10. 23:20
  „Nos igen, legalább a politikai gépezet működik legalább egyformán.:)”
 • 188. ddd 2008. november 10. 23:14
  „vagy csak egyszerű elterelés a Dunaszerdahelyi rendőri brutalitásról.
  most mindenki slotáról beszél és nem az ottani esetekről.

  volt nálunk is ilyen elterelés
  Gyurcsány öszödi beszéde után tüntetések.rendőri erőszak miegymás.
  jó volt ez gyurcsánynak?persze mert senki nem beszélt arról h miylen szar helyzetben van az ország hanem mindenki a rendőri erőszakról beszélt”
 • 187. ddd 2008. november 10. 23:10
  „bsteve

  érdekes kérdés vajon mi készeti őt erre.az h nálunk sokan utálják a cigányokat(természetesen náluk is vann kivételek) az érthető a viselkedésük és a hozzáállásuk miatt.
  de hogy slota ellen mit vtettek a magyarok????
  vagy egyszerűen csak nagyon buta és ő "csak úgy" utálja a magyarokat.aztán mint mint mindenhol ott is vannak hülyék akik elhiszik és követik azt amit ő mond.
  ennyi”
 • 186. bstebe 2008. november 10. 23:03
  „mármint én?:)”
205 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyúrt zsaruk után a rendőrlányok is ledobták az egyenruhát

A hétvégén Kaposváron rendezték a Mr. és Miss Zsaru Testépítő és Fittnes Elegant névre hallgató… Tovább olvasom