Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

A családi állatkertbe temették az ausztrál krokodilvadászt

A családja tulajdonában lévő állatkertbe temették el Steve Irwint, az ausztráliai Queenslandben. A természetbúvár-televíziós búcsúztatásán csak a család és a közelebbi batárok vettek részt.
A sokak által krokodilvadásznak hívott sztár egy hete vesztette életét, azután, hogy legújabb filmjének forgatásán egy tüskés rája megsebezte a Nagy-korallzátonynál.

Az ausztrál kormány felajánlottak, hogy állami temetés keretében vegyenek végső búcsút a természetbúvártól. A család azonban ezt visszautasította, mondván, Stewe "egy átlagos srác volt", akin nem szerette volna, ha állami temetés keretében helyezik végső nyugalomra.

John Staiton, a "krokodilvadász" menedzsere azt mondta, hogy a felvevőgép megörökítette Steve Irwin utolsó pillanatait, de a filmet nem hozzák nyilvánosságra.

A természetbarát-televíziós arról vált híressé, hogy puszta kézzel nyúlt az olyan veszélyes állatokhoz is, mint például a krokodilok, a mérges kígyók és pókok.

Tevékenységének egyik legvitatottabb pillanata az volt, amikor egy krokodilshow-ban egészen közel vitte egyhónapos kisfiát egy hatalmas hüllőhöz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom