Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

A chi

A kínaiak szerint létezik egy univerzális energia, amit chinek hívnak.

Amikor kinyitjuk az ajtót, chit engedünk be, mely életet és vitalitást hoz a házba. A chi mindenből, ami mellett elhalad, energiát gyűjt magába, ha például a ház egy gyönyörű rétre néz, annak hangulata érkezik a lakásba. Persze nem mindig tudjuk befolyásolni a ház, lakás fekvését és elrendezését, de mnden helyzetre vannak módszerek, trükkök, amelyek segítségével a házunkba belépő chit megtisztíthatjuk.

A chi áramlása

Ha a chi túl gyorsan áramlik, kavarodást okoz, ellenben ha túl lassú, megülepedik és letargiát okoz. A chi nyílt tereken áramlik, ha viszont otthonunk tele van rendetlen területekkel, a Chi elveszti irányát. A chi nem szereti az egyenes vonalakat, amelyek mentén túl gyorsan kénytelen áramlani, de azt sem, ha szűk területekre van beszorítva. Ha a chi nem képes szabadon áramlani, azt az életünkön is észrevesszük, attól függően, melyik gyarapodási területen vannak a chinek áramlási problémái.

Pozitív hangsúlyok elhelyezése a lakásban

Fény

A fényt, mint az energia legnyilvánvalóbb formáját tükrökkel verhetjük vissza leginkább, amelyek nemcsak a fényt növelik, de a kellemetlen hatásokat is visszaverik. A lakás sötét területeit lámpákkal élénkíthetjük fel, lehetőleg hangulatlámpákkal, tompa világítással, ez ugyanis harmóniát teremt.
A csillárok a lakás közepén a leghatékonyabbak, mert a lakás középpontja a föld elem uralma alatt áll, és a tűz teremti a földet. Kerüljünk minden olyan lámpát, amelynek hegyes, szögletes alakja van, mert negatív energiát termelnek.

Élet

Ha a chi legyengül, akkor az élet valamilyen formáját kell a területre vinnünk. A legkézenfekvőbb megoldás a szobanövények elhelyezése, közülük is inkább a kerek levelűek. Az élettelen szárazvirágok vagy művirágok nem alkalmasak a célra. A növényeket soha nem hagyjuk porosan vagy gondozatlanul! Életet vihetünk a térbe akvárium segítségével is, amely nagyon kedvelt módszer volt már az ősi keleten is.

Mozgás
Ha a chi leülepedik, fel kell kavarni, amelyre a legjobb módszer a szélcsengők, mozgó tárgyak elhelyezése a lakásban. Ugyanerre szolgál a szobaszökőkút is. A mozgás leginkább az emberi kapcsolatok gyarapodási területével hozható összefüggésbe, hiszen ez az a terület, ahol mindig mozgásra van szükség, nehogy a dolgok unalmassá váljanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Obszcén feliratok az amerikai külügyminisztérium honlapján

Valószínűleg orosz hackerek törhették fel az amerikai külügyminisztérium… Tovább olvasom