Kisalföld logö

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 3°C

A cardiffi döntésről Szurkolói vélemények Erről-arról

Nem magyarázkodni, bizonyítani kell. Az UEFA döntése is bizonyítja. Le vagyunk nullázva mindenben, amiért a politika a felelős. Minden területen a gátlástalan harácsolás megy.

Aki azt gondolta, hogy mi rendezhetjük az EB-t, fogalma sincs a magyar valóságról. Az UEFA jobban tájékozott. A mi vezetőink „Csipkerózsika”-álmot alszanak 25 éve, de jól élnek.
Az elutasított EB-pályázatról:a magyar labdarúgás és hazánk általános állapota nem valami bizalomgerjesztö! Nem emiatt kell sírni és várni a sültgalambot...
Futball EU-bajnokságot akartunk rendezni? Mire? Az NB I-es mérkőzések fordulóin összesen fele néző sincs, mint az angoloknál egy meccsen. Várható volt.
EB: Sajnálom, hogy ismét vesztesek lettünk. Ennyit tudsz, Fecó!
Foci EB: Cardiffban a döntéshozók valószínqleg azért rápillantottak válogatottunk világranglista-helyezésére is...
EB-rendezés. Az UEFA nem kért a Gyurcsány-féle garanciából.
Megint megmutatták az európai nagyhatalmak, hogy velünk mindent meg lehet tenni! Nem az a szomorú, hogy nem mi rendezzük az EB-t, hanem az, hogy szavazatot sem kaptunk!
Nem bánom, hogy nem nyertük meg az EB-rendezés jogát. Ez a foci nem érdemli meg, hogy ezermilliárdokat költsünk rá. Üdv:
A labdarúgó EB 2012. évi megrendezése hazánk minden lakosától 100 E Ft áldozatot kívánt volna. Az UEFA bölcs döntésével harmadízben már kijózanította a focilobbit?
Hol tartunk? Megint, mint mindig, a mellébeszélés, így nehéz lesz bent maradni az NB I-ben. Öt-hat játékos jóindulattal sem éri el még az NB II-es szintet sem, pedig minden feltétel adott. Mire lehet ilyenkor hivatkozni? Hajrá, ETO!
Megunt bennünket a Reszeli! Mi már évek óta untuk! Most legalább lehet hozni jó edzőt, mert eddig sokan Reszeli miatt nem vállalták a kispadot!
Volt jobaházi szurkolónak! Az új pálya elkészültét Varga Zoltán sportelnöknek köszönheti minden játékos, sportbarát és a jövő nemzedéke is! Mert az a pálya nekik is épült! Magának azon kellene elgondolkodnia, miért játszik több jobaházi vidéken, mint ahány vidéki van az első csapatban. Mi se a pálya miatt mentünk el! Ne szidják ezeket a fiúkat, mert ők nem nyúlták le az egyesületet, mint a sztárjátékos! Ők szívből játszanak, bármit kapnak maguktól!
Kedves Sanyi apu! Azt hiszem, nem vagyok egyedül, akit a megyei 3. osztály eredményei sokkal jobban érdekelnek, mint a Sharks eredményei.

A jelenlegi magyar kormánypolitikát (oktatás, településfejlesztés ellehetetlenítése) alig húsz éve az egyik szomszédos országban alkalmazták. Akkor minden önérzetes magyar tiltakozott. Ma pedig a burkolt területrendezésnek még örülni is kellene.
G. A.! Ahhoz, hogy a pedagógus tanítani tudjon, a szülőknek nevelni kellene. Máris hiányozna a palettáról pl. a nyugdíjast és villamost gyepáló suhanc, ez utóbbit pl. én agyonütném ott nyomban!
Gratulálok, elsősorban Krokker Andrásnak a Gönyq TV beindításához!
Tisztelt „potyautas” sorstársaim! Hogy is van ez? Mi fizessünk tb-járulékot, de az a nyugdíjas, aki egy napot sem dolgozott életében, viszont a férje után kap nyugdíjat, nos, neki meg nem kell? 3 gyereket nevelünk, a férjem nem kevés tb-t fizet, és nem lustaságból nem dolgozom, hanem azért, mert nem vesznek fel sehova. Éljen Gy. F. „igazságos” Magyarországa!
Kedves Via! Üzenetedre válaszolván, csak annyit tudok mondani, hogy ásd el magad fejjel lefelé és keresd a milliárdjaidat! Ez az üzenőfal nem azért van, hogyha unatkozol, akkor be kell küldened valami botorságot, hanem értelmes dolgoknak főként...
Kedves kétcsaládos! Akkor a te gyerekednek nehéz lehet a felfogása, ne haragudj. Vagy pedig te nem tudod megértetni magad. És itt kezdődnek a gondok. Tudtad?
Számla. Bevásárlóközpont, kínai üzlet. Évek óta, igaz, ritkán vásárolok ott, blokkot még soha nem kaptam. Csak otthon tqnt fel. A pénztárgépbe beütötték. Utolsó vásárlás mérethibás farmer. Cserélni szeretnék, de blokk nélkül nem hajlandóak. Állítják, mindent beütnek a gépbe. Jön a magyar üzletvezető és kijelenti, „azért nincs blokkom, mert biztosan elloptam az árut”. Később egy kereskedelemben dolgozó világosított fel a pénztárgép mqködtetéséről. Mindenkinek tanulság: azonnal ellenőrizze a blokkot, mert kitörlik a vásárlását, és még tolvajnak is minősítik.
A turul hármas „létformája”: a szakrális ősvallás szerep, a napistentől eredeztetett uralkodói hatalom „átadója”! Az uralkodó Turul nemzetség névadója: Álmos, Árpád, ... és uralkodói hatalmi jelvény a koronás turul, pajzson, lándzsás lobogón, mellkorongon (rakamazi lelet)! A „világi” szerep, a turullal való vadászat lóhátról! A turul törökül sólyom, vagy ahhoz hasonló képességq madár! A sólyom magyar nevei kerecsen, zongor (majd ebből lesz a Zsombor név) és turul! A solymászatra alkalmas madarak a héjafélék, a sólymok és a parlagi, szirti sasok! A kis termetq karvaly és a nem vadászó keselyqfélék (dögevők) nem alkalmasak erre a szerepre! Győrben, a Révai-gimnázium előtt van turul sasként ábrázolva és Európa legnagyobb madárszobra Tatabányán sas alakjában egy koronás turul!
A mai újszülötteknek adnak még olyan neveket, hogy pl. Gyula, János, Mária, Jolán, József, Erzsébet, Pál stb.? Itt is a rongyrázás? Vagy csak cifra nyomorúság?
Tisztelt illetékesek! Támadnak a szúnyogok! A marcalvárosi kiserdő mellett, a Krúdy-pályák fölött már 3 hete hengerszerq oszlopokban rajzanak, esténként meg szép gyorsan betérnek otthonomba megcsapolni. Az igaz, hogy véradó vagyok, de a véremet inkább embertársaimnak adnám, mint nekik! Megelőzzük, amíg lehet, vagy megint megvárjuk a Star Wars nyári részét, „A szúnyogok támadását”?
A győri jobboldali önkormányzat bezáratja a győri Felnőttek Középiskoláját. Iskolabezárás. Nem ilyenekért emlegették Balogh Józsefet és Kun Andrást az előző ciklusban? Hát úgy néz ki, Borkai Zsolt és csapata folytatja. Köszönjük!
Kedves Lilu, aki a szerdai lapban így írtad alá a neved, kérlek, ne ezt használd, mert én már hónapok óta ezt a nevet használom. Köszönettel:
Kedden délután a közútkezelő parkolójában felejtettem egy fonott táskát, benne egy fényképezőgéppel és egy napszemüveggel. Kérem a becsületes megtalálót, hívjon a 06-30/936-8012-es számon. Köszönöm!
Közérdekq! A vidéki pályaudvaron az óra még mindig a téli időt mutatja.
Remélem, a bácsai bolhapiacnak az önkormányzat segít egy új helyet találni, mivel sok embert érint. Nekem évek óta vasárnap reggeli programom, és nem szeretnék Pápára, illetve Schwechatra járni egy kis bolházásért.
Én is elutasítom az erőszakot. De mikor a 12 éves gyerekemet és osztálytársait napi szinten veri és terrorizálja néhány bukott „vagány”, a tanár pedig tehetetlen: én sem bánnám, ha valaki valahogy megfékezné őket – ha már a szülők nem teszik.
Az „Egy hívőnek”: ha nem tetszik, be lehet fogni a fülét! Jobb lenne, ha az egyházat tüntetnék el a Föld színéről, ugyanis annak mqködéséből az embereknek semmi hasznuk nincs!
Zenélő autók. Senki ne szidja a zenélő

autókon dolgozó eladókat. Igenis szükség van rájuk. Házhoz megy a kenyeres, a fagyis, a gázos, a tejes stb. Sok a vásárló, ez bizonyított. Ja, és van engedélyük, akinek nem tetszik a zene, fogja be a fülét egy percre.
Segítség! Talán valaki tudja, mit tehetünk a horkolás ellen? A férjemet szeretném kigyógyítani, mert már sajnos elviselhetetlen, ahogy horkol. Köszönöm!
Végre! Én lakóhely-változtatás után tudtam meg, hogy epemqtétem volt! Ha-ha-ha! Komikus volt, amikor a jelenlegi háziorvosom körbejárva kereste a mqtét helyét, mert nem akarta elhinni, hogy bizony nekem olyan nem volt!
A bácsai piac kinek szúrt szemet? Jakuzzi, fitneszterem, itt minden újabb házban van, viszont szép függönyt, kristálypoharat, szerszámokat jó áron csak itt kaptunk.
Csollány Sz. a jégen: nagy teljesítményt nyújtott, de nem tartottam elegánsnak (sportszerqnek), hogy mindig magát fényezte. Most sem „értette” a zsqrit a párbajban, hogy miért kaptak hasonló értékelést, „mikor ők jobbak voltak”! Úriember nem mond ilyet! Veszíteni tudni kell!
Egyetértek Herényi Károllyal, aki azt mondta: „Akit meglepett Gy. F. őszödi beszéde, attól érdemes lenne megvonni a választójogot, mert addig hol élt?”
A kapuvári szépségkirálynő cikke után még sajnálni kellene szegényt, hogy a nulláról kezdi. Élt ő nagy lábon is, szegény!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szász Lula sikerekről és küzdelmekről

Amilyen tehetséges festő és grafikus volt Szász Endre, olyan kiváló marketingszakember és menedzser… Tovább olvasom