Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A borsodi cigányvajda is az adóslistán

Az APEH most közétett adóslistáján van a borsodi cigányvajda, vagyis Lakatos Attila is több mint 10 millió forinttal tartozik az adóhivatalnak.

Lakatos Attila mostanában sokat szerepel a nyilvánosság előtt amiatt, hogy a miskolci önkormányzattal együtt megszervezte a roma városőrséget, ami a városnak azon a részén fog szolgálatot teljesíteni, ahol sok szegény sorsú, hátrányos helyzetű ember él, és rossz a közbiztonság - írja az eszakhirnok.hu hírportál.

Lakatos 3 mikrobuszt és különböző felszerelési eszközöket ígért a munkához. A vajda az eszakhirnok.hu-nak elmondta mi áll az APEH tartozás hátterében, de nem járult hozzá, hogy nyilvánosságra kerüljön. Arra a kérdésre, hogy nem fogják-e elvinni a legendás járművét, a vajda hintójaként funkcionáló fehér terepjárót, mindenkit megnyugtatott: nem, mert szerinte az adóhivatalban is tudják, hogy ő jó ember.

Olvasóink írták

 • 11. Arvisura 2009. május 03. 11:51
  „"Kolompár: egyszerű gyerekcsíny volt Horák Nóri barátnőjének terrorizálása

  Mint ismeretes, a 12 éves kislány az iskolából tartott hazafelé, amikor egy 8 fős cigányhorda közrefogta. Ketten lefogták, míg a többiek átkutatták a zsebeit, a táskáját pedig kiborították. Úgy megrémítették a sötét szörnyetegek, hogy bepisilt.
  ,,A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy volt köztük egy olyan fiú, aki ezen szórakozott" - mesélte el a kislány édesanyja. A kislány, aki a tavaly meggyilkolt 14 éves kiskunlacházi lány barátnője volt, sokkot kapott, sőt, egyik ujját sínbe is kellett tenni, annyira megszorították. Mint emlékezetes, tavaly egy szórakozóhelyről tartott hazafelé egy 14 éves lány, amikor megtámadták, megerőszakolták, és megfojtották. Az ugyancsak cigány tetteseket azóta sem fogták el. A meggyilkolt kislány barátnője volt a most megtámadott 12 éves lány is, őt is Nórának hívják.
  Három cigányt már elfogott a rendőrség, társukat még keresik. ,,A kollégák három fiatalt elő is állítottak, ezek 15-17 év körüli helyi fiatalok voltak, akiket elszámoltattak. Egyiküket gyanúsítottként ki is hallgatták, ő szabadlábon védekezik"- mondta el a rendőrség szóvivője. Megkérdeznénk tőle, mit jelent az, hogy "elszámoltatták őket"?
  A polgármester kiskorú cigánybűnözésről beszél, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke ezt - természetesen - visszautasítja, szerinte helyi roma képviseletre lenne szükség. ,,A cigány közösséget ismételten összehívom a januári közgyűléshez hasonlóan, és megpróbáljuk ezt a helyzetet kezelni. A cigány szülők felelőssége is óriási mértékben jelen van, hogy miért engedik, hogy miért nem tudják a gyerekeiket megnevelni" - mondta Répás József polgármester. Kolompár Orbán viszont gyerekcsínynek (!!!) tudja be a történteket. (Majd mi is annak fogjuk betudni, ha fiatal hazafiak megelégelik a cigányterrort.) Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke szerint a "kisebbségi cigánybűnözés egy új fogalom, amely szintén a kollektív bűnösség elvét vetíti a hazai cigányságra".
  (ATV nyomán)
  Kuruc.info: Elképesztő ez a Kalampár-pofátlanság. És, ugye, a barcsi / szigetvári párhuzamot sem hallgathatjuk el. Ott a barcsi srácok felpofoztak egy cigányluvnyát, nulla sérülést okozva. Menten előzetesbe kerültek. Itt: sínbe kellett tenni a lány egyik ujját, ami már magában valószínűleg 8 napon túli sérülés, plusz, ugye, mindez rablási kísérlet, és nem csak egy egyszerű pofon. Mégsem tesznek semmit a purgyékkal. Vajon miért van ilyen durva kettős mérce? Ha a barcsi srácokat azonnal bevágták előzetesbe, hogy aztán másodfokon rájuk húzzák a rászístá vizeslepedőt, akkor vajon ezeket a purgyékat miért nem?"”
 • 10. lacim6 2009. május 02. 19:25
  „KISKORÚAK TÁMADTAK KISKUNLACHÁZÁN  Újra kiskorút bántalmaztak Kiskunlacházán, ahol tavaly ősszel brutális körülmények között meggyilkolták a 14 éves H. Nórát. Most egy 12 éves helyi kislányra támadt rá egy nyolcfős főleg kiskorúakból álló társaság.

  Répás József, Kiskunlacháza polgármesterének tájékoztatása szerint egy nyolcfős, 12- 16 éves fiatalokból álló csapat támadott rá az iskolából hazafelé tartó 12 éves kislányra. Lerángatták a kerékpárjáról, majd ketten lefogták, míg a többiek hozzáláttak a megrémült kiskorú zsebeinek, táskájának átkutatásához.

  A sokkos állapotba került kislány, akit - a szülők elmondása szerint - tettleg is bántalmaztak, a rémülettől bepisilt, és később a szerzett sérülések miatt egyik ujját is be kellett gipszelni. A támadók több járókelő megjelenése után menekülőre fogták, de hármukat elkapta a rendőrség.
  A rendőrség egyelőre nem talált összefüggést a mostani támadás és a szintén kiskunlacházi H. Nóra tavaly őszi meggyilkolása között és egyelőre nem erősítették meg azokat a híreket a 12 éves kislány és Nóra barátnők lettek volna.

  Kiskunlacházán pattanásig feszült a helyzet - tette hozzá a polgármester, aki szerint ki kell mondani: "Kiskorú cigánybűnözéssel" állunk szemben. Ez a szülők felelősségét veti fel. A polgármester közölte: mivel tart attól, hogy a "másik" oldal netán visszavágást tervez, a falu békéjének és a feszültségek levezetésének érdekében jövő hét elején találkozóra várja a településen élő 200- 250 roma képviselőit, majd hétfőhöz egy hétre közmeghallgatást tart.

  Magyar Hírlap Onlin”
 • 9. omm 2009. május 02. 08:22
  „legendás jármű, beszarás”
 • 8. jirzi1 2009. május 01. 19:43
  „Miből lett tartozása ? Csak nem elment dolgozni? Vagy olyan szemfüles lett az APEH hogy a lopásra is tud adót kivetni?”
 • 7. lolita 2009. május 01. 16:27
  „En meg annal is jobb,mert nincs adossagom de lehet ez is hiba!”
 • 6. bojzol 2009. május 01. 16:23
  „Én is jó ember vagyok ! Mennyivel tartozhatok az Apehnek !
  Vicc!”
 • 5. lolita 2009. május 01. 16:08
  „Van miböl szervezkednie de nem akarom tudni mennyi a vagyona,ha csak tiz milkoval tartozik!”
 • 4. kisis 2009. május 01. 13:30
  „....szegényember az aki igérni se tud. Hát ha még c.igány! redvás szemét mind.”
 • 3. Reális 2009. május 01. 12:41
  „Na ahol a cigányok őrzik a rendet...Na ott se laknék szívesen!CB ez is,mint a többi tezsvír!”
 • 2. osztógép 2009. május 01. 11:10
  „leosztotta a cigókat hogy mekkora ingyenélő parazita népség, ezért most kicsinálják...mert megmondta a frankót!”
 • 1. s.margit 2009. május 01. 11:01
  „NO CSAK vizet prédikálunk és bort iszunk?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt éve az EU-ban: visszajött az aranykor

Az Európai Unióhoz csatlakozás tette ismét lehetővé Magyarországon a befektetési célú arany… Tovább olvasom