Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

A Biopetrol díja

Rangos díjat kapott a Délmagyarország Presztízs Díj egyik tavalyi nyertese, a Biopetrol Kft. A társaság a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) az „Év vállalata díj 2005" elismerését nyerte el kis- és középvállalkozás kategóriában.
Rangos díjat kapott a Délmagyarország Presztízs Díj egyik tavalyi nyertese, a Biopetrol Kft. A társaság a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) az „Év vállalata díj 2005" elismerését nyerte el kis- és középvállalkozás kategóriában. Az MKME a díjjal a kockázati tőke iparág elismerését fejezi ki azoknak a dinamikusan fejlődő hazai vállalkozásoknak, amelyek leginkább megtestesítik a vállalkozói szellemet, az újításra, alkotásra és fejlődésre való törekvést. Az elmúlt években olyan, európai mércével is nagyvállalatnak számító cégek kapták az Év vállalata díjat, mint például a Synergon, a Graphisoft, az Index, a Recognita, a NABI vagy a Pharmavit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Meg kell tanulnunk kicsinek lenni''

Nem akarunk olyanokkal versenybe szállni, akik nem a mi súlycsoportunk, vagyis nekünk nem a Tescót és a Spart kell legyőzni, mert az reménytelen. Meg kellett tanulnunk kicsinek lenni, hiszen ne feledjük, a bonsai egy kicsi fa, mégis megbecsült darab a télikertben – jelentette ki a Kisalföldnek adott interjújában dr. Kiss László, a Kisalföld Füszért vezérigazgatója. Tovább olvasom