Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

A belügyminiszter lemondását szorgalmazza a Jobbik

Pintér Sándor belügyminiszter lemondását szorgalmazza Egyed Zsolt, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, mert szerinte a megyében a közbiztonság romlik "úgyszólván megszűnt".
A politikus pénteken Miskolcon tartott sajtótájékoztatóján utalt a szerdai szikszói gyilkosságra, melynek során egy idős házaspárt öltek meg. Azt is mondta, hogy a megyében jószerivel minden hónapban történik emberölés.

A Jobbik arra szólítja fel Pintér Sándor belügyminisztert, ha nem tud rendet teremteni az országban, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, fontolja meg lemondását - tette hozzá.

A szikszói gyilkosság kapcsán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitány pénteken 1 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, a szikszói önkormányzat csütörtökön 100 ezer forintot ajánlott fel annak, aki érdemleges információval szolgál, Egyed Zsolt pedig azt közölte: egy magánszemély is 100 ezer forintot ad annak, aki a tettes, tettesek nyomára vezetne.

A Jobbik országgyűlési képviselője hangsúlyozta: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ebben az évben aljas indokból, főleg idős embereket gyilkoltak meg, anyagi haszonszerzés miatt.

A kormány felelősségéről szólva úgy fogalmazott: cselekedni kell, a Pintér Sándor által beígért "két hét alatti rendteremtésből nem lett semmi", lassan az a kérdés is feltehető, hogy a "belügyminiszter a magyar emberek, vagy a bűnözők pártján áll".

Egyed Zsolt közölte: péntek este egy civil szervezet fáklyás, gyertyás megemlékezést tart a meggyilkolt házaspár házánál. Hangsúlyozta: ezt nem a Jobbik szervezi, civil kezdeményezésről van szó.

Olvasóink írták

 • 8. SC 2011. április 23. 10:05
  „Most néztem egy riportot,amiben a kormány szóvivő azt mondta tegnap,hogy a rendőrség mindenhol garantálja a törvényes rendet.Néztem fölötte az eget,mikor szakad rá....
  Ki dől be még ilyen rossz dumának?Észbontó.”
 • 7. Lone_wolf.. 2011. április 23. 09:47
  „Pintért be kéne zárni egy szobába egy csomó rendőrrel.Pfúúj micsoda ország ez!!”
 • 6. SC 2011. április 23. 09:35
  „A rendőrség impotens lett,ha egyes népcsoportokkal szembe kell fellépniük.Tekintélyük előttük nulla,idáig süllyedtünk...És akkor Pintér oda futkározik,hogy megállapítsa,nincs ott semmi baj...Na,ebből lesz a baj!”
 • 5. vonLichthauser 2011. április 23. 06:12
  „3dünnyögő. ezt hogyan érted?
  Talán úgy érted, hogy nekünk magyaroknak nem elemi jogunk, hogy megvédjük a vagyonunkat, a családunkat és az életünket.”
 • 4. janika 2011. április 23. 05:26
  „A tehetségtelen embereket meg sem kellett volna választani! De hát ilyen a csókosok uralma!”
 • 3. dünnyögő 2011. április 22. 21:06
  „A közbiztonságot nem Pintér Sándor veszélyezteti.
  Az önjelölt katonásdit játszó Véderő és Szebb Jövőért emberkéket is meg kellene kicsit közelebbről vizsgálni.”
 • 2. Madarász 2011. április 22. 20:37
  „Szerintem az egész kormány lemondhatna...”
 • 1. kolombela 2011. április 22. 20:24
  „Ej, de el van dugva ez a cikk. Nagyon helyes. Pintér mondjon le.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turnéra indul a Magyar Állami Népi Együttes

Hat erdélyi városban mutatja be Édeskeserű című előadását a Magyar Állami Népi Együttes keddtől… Tovább olvasom