Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 4°C Még több cikk.

A babakocsira zárult a buszajtó?

Folytatás az 1. oldalról.

Amikor mindez történt, az ajtó rácsukódott a babakocsira, az édesanyám pedig még fent a buszon tartotta. Még most is megremegek, hogy mi történhetett volna, de szerencsére néhány méter után megállt a piros jelzésnél. Felszálltam az autóbuszra és számon kértem a vezető figyelmetlenségét, hiszen nem rajta múlt, hogy nem tragédiával végződött az eset. Ezt követően a forgalmi irodában írásban is panaszt tettem, ígérték, választ kapok majd, hogy mi is történt, de eddig nem jelentkeztek.
Kaposiné Valtinyi Edina azt mondja, nem maguk miatt fordult a nyilvánossághoz, hanem a hasonló esetek megelőzése érdekében.
Fekete Győző, a Kisalföld Volán soproni üzemvezetője érdeklődésünkre elmondta, ismeri az esetet, amelyet hihetetlennek tart, de jelenleg is folyamatban van az ügy kivizsgálása.
– Azért tqnik az eset egy kicsit furcsának, mert az autóbuszok vezetői indulás előtt többszörösen ellenőrzik, hogy minden rendben van-e, de ennek ellenére persze előfordulhatnak „balesetek”. Ami a konkrét ügyet illeti, ismerem a jegyzőkönyvet és meghallgattam a sofőrt, aki tapasztalt pilóta. Elmondása alapján másképp történt minden, „csak” majdnem rázárta az ajtót a leszállókra. Nyilvánvaló az ellentmondás, ezért a vizsgálat még tart. Miután sokan voltak az autóbuszon, kértem, hogy állítását tanúkkal igazolja. Addig is figyelmeztettem a körültekintő megállásra és indulásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadóóra

Mosonmagyaróvár. Sári Gyöngyi önkormányzati képviselő holnap délután 4 és 5 óra között a… Tovább olvasom