Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Sopronban támogatják

a kisgyerekes közlekedést

A kisgyerekesek közlekedését támogatja a soproni önkormányzat. Bárki igényelheti a támogatást, aki soproni lakóhellyel rendelkezik és legkisebb gyermeke három év alatti. A bérlet árát utólag visszafizetik.
Közlekedési támogatást vezet be a városvezetés Sopronban, melyet a kisgyermekesek vehetnek igénybe.
– Azon kismamák számára tesszük ingyenessé a helyi közlekedést, akik három évnél fiatalabb gyermeket nevelnek – mondta el Fodor Tamás polgármester.
Bárki igényelheti a támogatást, aki soproni lakhellyel rendelkezik.
– Tudni kell, hogy az összvonalas bérlet árát utólag, annak lejártát követően fizeti ki az önkormányzat. Természetesen mindezt kérelmeznie kell a szülők egyikének vagy a törvényes képviselőnek. Amennyiben havonta vált bérletet a szülő, úgy a kérelmet is havonta meg kell ismételni.
A kérelemhez minden esetben mellékelni kell az igénylő lakcímkártyáját, a gyermek állandó lakóhelyét igazoló hatósági igazolvány másolatát, a törvényes képviseletet igazoló dokumentumot, valamint a helyi tömegközlekedés igénybevételére jogosító, felhasznált bérletet, melyen szerepel a kérelmező nevére kiállított bérletigazolvány száma is. A kérelmet legkésőbb a bérlet lejártát követő hatvan napon belül kell benyújtani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Hóhér”: német ellenfél

A Pro-Box Promotion január 20-án, Pápán rendezi bemutatkozó gáláját, melynek programjában a veretlen… Tovább olvasom