Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Jim Caviezel az új felfedezett

A neve nem mindenkinek csenghet ismerősen, de talán mégsem teljesen ismeretlen a mozirajingók előtt. Jim Caviezelt már láthattuk Morgan Freemannel és Jennifer Lopezzel is együtt játszani.

A Washington megyei Mount Vernonban élő népes Caviezel családban 1968. szeptember 26-án jött világra James junior, aki még a Patrick nevet is megkapta. A katolikus famíliában a gyerek egy nővér, két húg és egy öcs körében cseperedett fel. Iskolás korában először rendőr akart lenni, aztán sportkarrierről ábrándozott: apja szintén bolondult a röplabdáért. Jim középiskolás korában sokat ütögette a labdát, majd 1986-ban elnyert egy sportösztöndíjat, és átköltözött Seattle-be. A tanulás mellett több nehézséget is le kellett küzdenie, mivel dislexiás volt és balkezes.
Filmjei: Monte Cristo grófja (2002), Tiszta ügy (2002), Angyali szemek (2001),

 

Caviezel vallomása az Angyali szemekről:

Az által megformált szereplőről a váleménye:
- A szereplő traumás állapotban van. Első látásra észlelhető, hogy emészti valami múltbéli esemény, és létrehozott egy számára tökéletes világot. De ezzel a világgal az a gond, hogy Catch nem tud normális emberi kapcsolatokat teremteni. Amikor megkérdezik tőle, hogy kicsoda, mit akar, sietve lelép a színről. Azáltal, hogy jószívű az embertársaival szemben... Catch úgy érzi, hogy ő is tesz valamit a társadalomért, de ha túl közel kerülnek hozzá, azonnal visszahúzódik.

Catch és Sharon kapcsolatáról:
- Sharon már az első pillanattól fogva ismerősnek tűnik neki. Nem azért, mert Jennifer Lopez egy gyönyörű nő. Amikor figyeli a nőt az utcáról, az utcasarokról... Sharon egy kávézóban ül, tüzet nyitnak a vendégekre... Ezután egy üldözési jelenet következik, amelynek során Catch megmenti a rendőrnő életét. Így kerül össze első ízben kettejük különböző világa.

Luis Mandokiról a rendezőről:
- Az benne a legjobb, hogy a közönség magára fog ismerni a szereplőkben. Amikor találkoztam Luisszal, Luis Mandokival, a rendezővel, nagyon megtetszett az anyag, de főleg Luis szelleme kapott meg. Szerintem Luis rányomja bélyegét Catch szerepére, és az egész filmre egyaránt. Piotr Sobocinski csodás operatőri munkájára is hatást gyakorolt. A film hangulata nagyszerű, ugyanakkor nagyon szokatlan.

A történetről:
- Ez egy régimódi szerelmi történet jelenkori környezetben. Szerintem a nézők nosztalgiázni fognak. Eszükbe jut, milyen is volt szerelmesnek lenni. Rengeteg rejtélyt tartogat a film. Nem lehet tudni, mi fog történni, a néző drukkol a szerelmeseknek, és ezáltal a történet megdobbantja a szíveket.

Jennifer Lopezről:
- Az tetszett Jenniferben, hogy még mindig él benne a boksz szelleme. Miután elolvastam a forgatókönyvet, azt mondtam Luisnak: "Nagyon kevés olyan színésznő van, aki hitelesen el tud játszani egy ilyen zsarut." Azt mondtam neki, hogy Jennifer meg tudja csinálni. Jennifer nagyon erős testalkatú, végtelenül bájos. Ezenkívül nagyon szorgalmas. És amikor nem rá irányult a kamera, olyankor is szenzációs partnernek bizonyult, még képen kívül is. Csodálom és tisztelem őt ezért.

Forrás: premierpark


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pókember: újra (be)hálóz

Pontosan 40 évvel a születése után, Amerika egyik legnépszerűbb képregényfigurájából az egész… Tovább olvasom