Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Évek óta kártérítés nélkül

Három és fél éve, 2003. május 14-én történt az a tragikus munkahelyi baleset, amelyben a tényői Takács György három és fél méter magas tartályról munka közben leesett és olyan súlyosan megsérült, hogy az éber kómából nem ébredt fel többé.
A férfi munkáltatója máig nem fizetett kártérítést, Takács György özvegyét és három félárván maradt gyermekét a napokban pszichológus szakértő vizsgálta. A Kisalföld információi szerint három és fél évvel a tragédiával végződő munkahelyi baleset után sincs még bírósági döntés, ki hibázott azon a végzetes napon. Az elhunyt munkáltatója, egy győr-

újbaráti kft. ügyvezetője két éve még azt állította: a férfi italos állapotban ment fel a tartály tetejére, amit bizonyítani fognak (Kisalföld, 2004. június 8.). Másként lett, mert ezt akkor és azóta sem állapította meg senki. Takácsné a férje becsületét védi és – mint mondta – a végsőkig kitart.
– Szegény férjem munkahelyén és a hivatalos helyeken nemhogy nem segítenek, de még bennünket vizsgálgatnak – sorolja az asszony. – Úgy érzem, mintha nem hinnének nekünk. Évek óta nincs bírósági döntés, pereskedünk, hivatalos helyekre járunk, s bennünket tartanak ellenségesnek. Az ötmillió forintos kártérítést ügyvéd határozta meg, mi pedig nem tehetünk mást, megyünk a következő tárgyalásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani

Mintegy 300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani - közölte az Egészségügyi… Tovább olvasom