Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Átadták egyhavi tiszteletdíjukat

a tűzoltóparancsnoknak

Nagy Tamás, az MDF soproni elnöke és dr. Payer Erzsébet elnökségi tag átadták egyhavi tiszteletdíjukat a soproni tűzoltóságnak. Böröcz István megbízott parancsnok elmondta, híradás-technikai eszközöket, kézi rádiókat és sisaklámpákat vásárolnak a felajánlott összegből.
– A három tűzoltó életét követelő műegyetemi pincetűz miatt elgondolkodtunk, miként segíthetünk a soproni tűzoltókon – mondta el Nagy Tamás, az MDF soproni elnöke, mikor átadta egyhavi képviselői és egyhavi bizottsági tiszteletdíját a tűzoltóságnak. – Városunkban is léteznek eddig feltáratlan pincerendszerek, így a mi tűzoltóink is kerülhetnek hasonló helyzetbe. Ebből a megfontolásból döntöttünk úgy, hogy dr. Payer Erzsébet elnökségi taggal közösen felajánljuk tiszteletdíjunkat.
Nagy Tamás több önkormányzati képviselőt és a polgármestert is megkereste azzal, hogy csatlakozzanak a felhívásukhoz. – Többnyire azt a választ kaptuk, hogy valamilyen más szervezetet támogatnak a képviselők, de úgy tudom, a jövő évi önkormányzati költségvetésben kiemelten szerepel a soproni tűzoltóság. Egyedül egy civil hölgy csatlakozott, ő egy kisebb összeggel támogatta az ügyet.
Böröcz István alezredes, a soproni tűzoltóság megbízott parancsnoka elmondta, a felajánlott összegből híradás-technikai eszközöket, többek között kézi rádiókat vásárolnak, ezenkívül tervezik sisaklámpák beszerzését is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetszik olvasóinknak a szakácskönyv

Nagy siker olvasóink körében szakácskönyvünk, megrendelőink többségéhez már becsengettek kézbesítő… Tovább olvasom