Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Ajka

4 (3) Kapuvár 2 (0)

Ajka, 150 néző. V.: Kondákor.


Grőber – Garai, Pákai, Fehér, Giron, Kovács (Varga), Czafit (Buzási), Cseke, Cserna (Szöllőskei), Csörnyei, Purt. Edző: Szabó Imre.
Kormos – Bencsics, Áder, Horváth P., Szücs, Hegyi, Tóth (Zsirai), Böcskör, Füsi (Péter), Végh (Horváth A.), Licskai. Edző: Böcskör György.
Gsz.: Cseke (2), Purt, Varga, ill. Böcskör, Licskai.
A 15. percben Kovács cselezgetett a vendég 16-os jobb oldalán, amikor egy rossz ütemq becsúszás után szabadrúgáshoz jutott az Ajka. Cseke állt a labda mögé, majd a jól és erősen elvégzett szabadrúgását Kormos óriási bravúrral hárította. Negyedóra múlva a vendég 16-os környékén egy kavarodásból Purt lőtt kapura 15 méterről, a középre tartó labdába Horváth még beleért, így irányt változtatva a bal alsó sarokba vágódott a labda. 1–0. A 37. percben Csörnyei kapott jó labdát a jobb oldalon, a 16-os és az alapvonal találkozásánál laposan lőtt középre, de a menteni igyekvő Horváth kezét érte a labda. A bíró 11-est ítélt, amit Cseke az elmozduló Kormos helyére félmagasan lőtt a kapu közepébe. 2–0. A 45. percben a balszélen meglóduló Cseke tizennégy méterről okosan a bal felső sarokba lőtt. 3–0. Az 55. percben a kaputól tizennyolc méterre megítélt szabadrúgást Böcskör vágta nagy erővel a bal felső sarokba. 3–1. A 63. percben a középpályától felpasszolt labdával Licskai fordult le a vendég 16-oson belül, és okosan, kissé jobbról az összezáró hazai védők között kilőtte a bal alsó sarkot. 3–2. Hét perc múlva Böcskör iramodott meg a jobb oldalon, majd átívelt a vendég 16-os jobb oldalán érkező Horváth A. elé, aki egy csel után jobbal tizenöt méterről a kapu jobb felső sarka mellé lőtt. Nagy helyzet volt. A 82. percben a lelkes, de emiatt kinyíló vendégek sorsát Varga pecsételte meg, aki egy szöglet után a vendég 16-osnál kialakult kavarodás után tizenegy méterről a kapu közepébe vágta a labdát. 4–2. A 91. percben Böcskör a jobbszélről, tizenegy méterről emelt, és a labda csak centiméterekkel hagyta el a jobb kapufa mellett a játékteret.
Jók: Cseke, Csörnyei, Purt, ill. Kormos, Horváth P., Böcskör, Licskai, Bencsics, Hegyi.
Szabó Imre: – Saját magunknak köszönhetjük, hogy nehézzé tettünk egy sima mérkőzést.
Böcskör György: – Jobb csapattól nem szégyen kikapni, nekünk is voltak lehetőségeink, ha kihasználjuk, döntetlen is lehetett volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÚK – jelszó és jelentés

MÚK, azaz Márciusban Újra Kezdjük. A jelszó 1957 elején született, az 1956-os októberi forradalom… Tovább olvasom