Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

A védekezést koordinálja

A kormány által elfogadott árvízvédelmi cselekvési terv 12 pontja végrehajtásának koordinálására és az újjáépítési feladat előkészítésére kormánymegbízottá, újjáépítési biztossá nevezte ki Dudás Ferencet, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkárát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán.

Terrorfenyegetés

Valós adatokon alapult a terrorfenyegetésre vonatkozó jelzés a Nemzetbiztonsági Hivatal és a szlovák partnerszervezet megállapítása szerint – közölte Tóth András, a polgári titkosszolgálatokat irányító államtitkár szerdán. „Az elmúlt napokban Pozsonyban magas szintű egyeztetés volt a legutóbbi terrorfenyegetéssel kapcsolatos információk, valamint azok kezelése ügyében a magyar Nemzetbiztonsági Hivatal és annak szlovák partnerszervezete, az SIS között. Az egyeztetés során kétségtelenné vált, hogy a fenyegetésre vonatkozó jelzés valós adatokon alapult és a két szolgálat részéről indokolt a további szakmai-műveleti feldolgozómunka folytatása. A két fél egyetértett abban, hogy a gyors szlovák közlés, valamint annak hivatalos bejelentése és a bejelentés nyomán hozott magyar preventív kormányzati intézkedések hozzájárultak a potenciális elkövetők szándékának meghiúsításához”.

Komássy Ákos balesete

Közlekedési balesetet szenvedett Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal (FIB) elnöke kedden – közölte a FIB a sajtóval szerda reggel. Komássy Ákos egy Debrecenben tartott politikai rendezvény vendége volt. A Budapest irányába tett visszaúton kocsija súlyos balesetet szenvedett. A FIB elnökének állapota súlyos. Utastársa, a FIB országos irodájában dolgozó munkatársa az éjszaka folyamán elhunyt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar származású az ötödik űrturistajelölt

Charles Simonyi, aki a Microsoft Word egyik vezető fejlesztőmérnöke volt, valószínűleg a jövő év… Tovább olvasom