Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

992 dohányboltra hirdettek koncessziós pályázatot

A pályázatot a felszabadult jogokra, valamint azokra a településekre hirdették meg, amelyekre nem volt érvényes pályázat, illetve nem volt pályázó.
Új koncessziós pályázati felhívást jelentetett meg a nemzeti fejlesztési miniszter dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultságok koncessziós szerződéssel történő átengedésére - közölte az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a felhívás alapján 2013. december 18-án közzétételre kerülő dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló pályázati kiírás összesen 992 koncessziós jogosultságot foglal majd magába.

A pályázatot a felszabadult koncessziós jogokra hirdetik meg, azokra, amelyekre az 1. és 2. pályázati körben a koncessziós szerződést nem írták alá. Ugyancsak meghirdetik azokra a településekre, amelyekre a 2. pályázati körben nem volt érvényes pályázat, illetve a 2. és 3. körben a településre nem volt pályázó.

Pályázni lehet majd azon jogokra is, amelyeknél az 1. pályázati körben megkötött koncessziós szerződés megszűnt, mert a koncessziós szerződés aláírásától számított 6 hónapon belül a jogosult nem kezdte meg a tevékenységét, illetve a koncessziót gyakorló egyéni vállalkozó meghalt.

A dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló pályázat kiírását, a beérkező pályázatok kezelését, valamint a koncessziós szerződések megkötését a miniszter az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. közreműködésével bonyolítja le.

Az ismételten kiírandó koncessziós jogosultságokkal érintett települések listája megtekinthető lesz a ww.nemzetidohany.hu honlapon a december 18-án megjelenő kiírás mellékleteként - áll a közleményben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járműveket, technikai eszközöket kapott a katasztrófavédelem

A belügyminiszter 46 gépjárművet, 91 millió forint értékben technikai eszközöket és… Tovább olvasom