Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 20°C Még több cikk.

91 perc krónikája

7. p: Egy hosszan előrevágott labda ívét Radu rosszul számította ki, az fölötte átpattanva Tormához került. A REAC csatára a soproni 16-oson belül Sifterbe lőtte a labdát, amely visszapattant elé. A duplázás már kapura ment, Takács ujjheggyel még kitenyerelte, ám a kipattanót az üresen hagyott Somorjai négy méterről a hazai kapu közepébe gurította. 0–1.

19. p: Ankamah rossz ütemq becsúszása után, amelynek során a labda helyett Tóth N. lábát találta el, kakaskodás, lökdösődés kezdődött, amelynek végén Bognár játékvezető Ankamaht és Kapcsost is kiállította.
20. p: Egy hosszan előrevágott labdát Sallai fejelt haza. Nem vette észre, hogy Illyés kapus kiindult a labdára. A labda elment a kapus mellett, ráadásul Sallai és Illyés összefutott. Az akciót kísérő Sira elveszett labdát nem ismerve lecsapott rá, majd hét méterről, éles szögből a kapu közepébe lőtt. 1–1.
31. p: Polonkai balról beívelt labdája után a nem sokkal korábban beállt Pusztai 10 méterről, előrevetődve fejelte a jobb kapufára a labdát.
36. p: Sira cselezett jobbról befelé, majd a mélységből érkező Magasföldihez passzolt. Ő, némi szerencsével, átjátszotta Cserit, kapura tört, majd tizenkét méterről a kiinduló Illyés fölött a jobb felső sarokba rúgta a labdát. 2–1.
41. p: Tóth Norbert a soproni térfél közepéről kiugratta a mélységből érkező Regedeit, aki a tétovázó hazai védők gyqrqjében tíz méterről laposan a bal alsó sarokba lőtt. 2–2.
59. p: Somorjai jobbról középre ívelt labdáját Nyerges a hazai 16-oson belül továbbcsúsztatta Tóth Norbert elé, akit Ibric lerántott, Bognár játékvezető pedig büntetőt ítélt. A 11-esből Torma a jobbra vetődő Takács mellett a bal alsó sarokba lőtt. 2–3.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÚK – jelszó és jelentés

MÚK, azaz Márciusban Újra Kezdjük. A jelszó 1957 elején született, az 1956-os októberi forradalom… Tovább olvasom