Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

90 perc krónikája

40. p: Dancs passzolt a balösszekötő helyén felbukkanó Ciganhoz, aki 22 méterről lőtt, a labda egy győri védő lábán megpattant, majd veszélyesen lefelé csapódva mintegy fél méterrel a felső léc fölött hagyta el a játékteret.

51. p: Cigan tálalt a balösszekötő helyén előtetörő Magasföldihez, aki 12 méterről jobbal mintegy fél méterrel a bal sarok mellé nyeste a labdát.
73. p: Rus jobbról élesen középre adott labdáját Feczesin ügyesen készítette le a második hullámban érkező Horváth Andrásnak. A hazaiak csapatkapitánya ballal lőtt is mintegy 18 méterről, ám a labda Stark lábán megpattanva centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.
75. p: Müller húszméteres, a kapu előterében a füvön megpattanó labdája Takács kapus melléről vágódott vissza a mezőnybe, majd Sifter szögletre mentett.
76. p: Röviden tisztázott a hazai védelem, Varga ügyesen Brnovichoz emelt, aki 12 méterről a balösszekötő helyéről óriási helyzetben a jobb kapufa mellé durrantott.
77. p: Brnovic passzolt a soproni 16-os előterében helyezkedő Bajzáthoz, aki úgy lőtte el 17 métertől laposan a labdát, hogy az elsuhant Radu talpa alatt, ám a soproni kapuvédő villámgyors vetődéssel elérte és szögletre ütötte a jobb alsó sarok elől.
82. p: Ankamah veszítette el a labdát még a győri térfél közepén, Nyári pedig egyből előrepasszolta a soproni térfélen egyedül árválkodó, a jobbösszekötő pozíciójában helyezkedő Bajzátnak. Radu nem támadta meg az ETO gólkirályjelöltjét, aki ezt kihasználva 22 méterről óriási gólt ragasztott a rövid felső sarokba. 0–1.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csörgő Sándor a legtöbbet idézett magyar matematikus

A szegedi egyetem Bolyai-intézetében Csörgő Sándor valószínűségszámítással és matematikai… Tovább olvasom