Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

90 perc krónikája

6. p: Vukmir hazaadását követően Csernyánszki, a vendégek kapusa érthetetlen módon Birtalanhoz passzolta a labdát, a fiatal csatár pedig nyolc méterről az üres kapuba gurított. 1–0.

17. p: Egyenlített a bajnok. Egy bedobást követően Kiss Zoltán ügyes testcsellel lerázta magáról Ankamah-t és 20 méterről óriási gólt ragasztott Rabóczki kapujának bal felső sarkába. 1–1.
23. p: Egy középre ívelt labdát Sidibe fejelt le a balösszekötő helyén egyedül érkező Halmosi elé, és a válogatott középpályás nyolc méterről a tehetetlen Rabóczki mellett a kapu közepébe bombázott. 1–2.
56. p: Szabó T. remek beadásából Birtalan 6 méterről a jobb kapufára fejelte a labdát.
68. p: Dombi balról laposan a soproni kapu elé lőtt szöglete után röviden mentettek a hazai védők, a labda Leandro elé került, ő pedig 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1–3.
75. p: Szatmári lőtte balról laposan a soproni kapu elé a labdát, Zsolnai ügyesen átlépte és az érkező Sidibe hét méterről szorongatott helyzetből a jobb alsó sarokba lőtt. 1–4.
84. p: Szatmári ívelte be a labdát balról, és a berobbanó Zsolnai Rabóczkit megelőzve hét méterről a jobb felső sarokba fejelt. 1–5.
89. p: Leandro balról az alapvonal közeléből ívelte középre a labdát és Sidibe 6 méterről a jobb alsó sarokba fejelt. 1–6.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 11.25.

Tovább olvasom