Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

90 perc krónikája

14. p: Munteanu ugratta ki a diósgyőri 16-osnál jobbról keresztbe futó Demjént, aki megpróbálta elvinni a labdát Szántai mellett, ám a vendégek kapusa látványos vetődés után szögletre ütötte a labdát.

28. p: Feczesin szorongatott helyzetből 6 méterről a jobb kapufa mellé lőtt.
31. p: Horváth András 20 méteres lövése után a labda levágódott a diósgyőri védőkről, és éppen a balösszekötő pozíciójában helyezkedő Magasföldi elé pattant. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó bevezette a 16-oson belülre, majd egy ügyes lövőcsellel elfektette Eleket, s 10 méterről jobbal lőtt, ám a labda az utolsó pillanatban önfeláldozóan bevetődő Rubintról szögletre pattant.
35. p: Sipeki fordult le a jobbösszekötő helyén Munteanuról, 25 méterről lőtt, ám a labda mintegy fél méterrel a bal felső sarok fölött hagyta el a játékteret.
53. p: Sipeki játszotta ügyesen tisztára magát a jobb oldalon, s beadása után Simon óriási helyzetben 5 méterről méterekkel a hazai kapu fölé fejelt.
55. p: Vitelki tálalt a jobbösszekötő helyén kilépő Simon elé, aki 8 méterről kapura lőtt, ám Rabóczki remek reflexszel leért a jobb alsó sarokra tartó labdára, s kiütötte.
57. p: Homei jobbról a diósgyőri kapu előterébe lőtt labdáját Rubint elvétette, az akciót a túloldalon kísérő Magasföldi pedig lecsapott rá és 6 méterről jobbal a bal alsó sarokba lőtt. 1–0.
66. p: Sipeki jobb oldali szögletét követően Katona csúsztatta a labdát a bal kapufára.
84. p: Homei jobbról élesen a középre lőtt labdát a 11-es pont környékén átvette, majd egy ügyes lövőcsellel tisztára játszotta magát, ám 10 méterről leadott lövése után a labda a vetődő Szántai lábáról vágódott vissza a mezőnybe.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kofamosoly aranyozta napfényváros

Régen nem látott (s éppen olyan régen várt) átalakuláson mennek át Szeged piacai napjainkban.… Tovább olvasom