Kisalföld logö

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

21 jelölt nyilvántartásban szerdáig

Huszonegy jelöltet vettek nyilvántartásba szerda estig az egyéni választókerületi választási bizottságok.
Huszonegy jelöltet vettek nyilvántartásba szerda estig az egyéni választókerületi választási bizottságok, kettő kivételével valamennyien a Fidesz és a KDNP jelöltjei – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) internetes tájékoztató oldala, a www.valasztas.hu adatai szerint.

A fővárosban nyilvántartásba vették Rogán Antalt (V. kerületi központú választókerület), György Istvánt (X. kerület) és Dunai Mónikát (XVII. kerület), valamennyien a Fidesz, KDNP jelöltjei.

Bács-Kiskun megyében Bányai Gábor Elemért (Fidesz, KDNP) és Török Zsolt Bernátot (MSZP, Együtt, DK, PM, MLP közös jelöltje), Békés megyében Vantara Gyulát és Simonka Györgyöt (mindketten Fidesz, KDNP), Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Csöbör Katalint, Sebestyén Lászlót és Tállai András Lászlót, valamennyien a Fidesz, KDNP jelöltjei.

Fejér megyében nyilvántartásba vették Vargha Tamás Jánost és Törő Gábort (mindketten Fidesz, KDNP), Heves megyében Mirkóczi Ádámot (Jobbik) és Szabó Zsoltot (Fidesz, KDNP), Jász-Nagykun-Szolnok megyében Bene Ildikót (Fidesz, KDNP), Pest megyében Aradszki Andrást, Szűcs Lajost és Pogácsás Tibor Jánost (valamennyien Fidesz, KDNP), Somogy megyében Witzmann Mihályt (Fidesz, KDNP), Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Seszták Miklós Istvánt (Fidesz, KDNP), Zalában Manninger Jenő Vilmost (Fidesz, KDNP).

A NVI internetes oldala, a www.valasztas.hu szerint országos szinten szerda estig összesen 90 jelöltet jelentettek be, köztük van a már 21 nyilvántartásba vett jelölt, míg a többiekről a bizottságok még nem döntöttek.

Az egyéni választókerületekben azok a jelöltek indulhatnak, akik összegyűjtöttek 500 érvényes ajánlást. Az ajánlóíveket hétfőn vehették át a pártok a választási irodáktól, akkor kezdődött meg az aláírások gyűjtése.

Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 3-áig gyűjthetik az ajánlásokat; addig kell leadniuk az ajánlóíveket az egyéni választókerületi választási bizottságnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KENÓ szerdai nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a február 19-i KENÓ-játékban a következő számokat… Tovább olvasom