Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

2006 nagy szakításai a magyar sztárvilágban

Nagy szakítások és meglepő új kapcsolatok - többek között erről szólt 2006 a sztárvilágban.
Nagy szakítások és meglepő új kapcsolatok - többek között erről szólt 2006 a sztárvilágban. Olyan házasságok bomlottak fel, amelyeket öröknek hittünk, és olyan párok születtek, akik együttlétük hírével felkavarták a hazai sztárélet állóvizét. 

Farkasházi Réka - Németh Kristóf - Sárközy Bence

Farkasházi Réka, a Barátok közt színésznője elhagyta férjét, Bencét sorozatbeli testvére, Németh Kristóf kedvéért. Kristóf is Réka miatt hagyta el kedvesét, Zsófit. Kapcsolatuk kérészéletűnek bizonyult, alig néhány hét után szakítottak. Azóta mindketten megtalálták a szerelmet: Farkasházit visszafogadta a férje, míg Kristóf egy debreceni egyetemista, Niki mellett él boldogan.

Dobó Kata - Andy Vajna

Dobó Kata és Andy Vajna hét évig élt együtt, főleg Los Angelesben. Kata év elején még boldogan szorongatta párja kezét a filmbemutatókon, megkapta tőle élete legjelentősebb főszerepét a Szabadság, szerelem című filmben. Ám bombaként robbant nyáron a hír: a sztárpár szakított. Kata a nagymamája budai lakásában kezdett új életet, egy fekete kiscica társaságában. Andy Vajnát hírbe hozták egy exmodellel, Kelemen Éva Mariannával, de később kiderült, hogy igaztalanul.

Koltai Róbert-Pogány Judit

Olvasóink talán a legjobban akkor döbbentek meg, amikor hírül adtuk: Pogány Judit kiadta a színész-rendező, Koltai Róbert útját. Az ok: Koltai hűtlensége, melyet Judit nem tudott megemészteni. A pár együtt forgatta a Megy a gőzös című produkciót, szakmailag még erősek a köztük lévő szálak, ám a magánéletben már csak a gyermekek, és a közös emlékek kötik össze őket.

Varga Feri-Balássy Betty

Varga Feri, a Megasztár harmadik szériájának legjobb férfi hangja a feleségét, és két gyermekét hagyta el a műsor zenekarának vokalistája, Balássy Betty miatt.

- Nekem Betty az igazi. Nem tudtunk ellenkezni ezzel az érzéssel - nyilatkozta akkor Feri.

Az énekes és Betty összeköltözött és tökéletes összhangban élnek, készítik közös lemezüket is. A családi béke is helyreállt Vargáék háza táján, a volt feleség nem tiltja el a gyerekeket a sztárpártól, Betty pedig nagyon kedveli a kicsiket.

Létay Dóra-Balanyi Szilárd-Szanitter Dávid

A Jóban rosszban szép színésznője, Létay Dóra a Quimby zenekar egyik tagjával, Balanyi Szilárddal kezdte az idei évet, de télen már sorozatbeli kollégájába, Szanitter Dávidba szeretett bele. A Danubius Rádió születésnapi partyján pedig mindenkinek megmutatták: ez bizony egy valódi, nagy szerelem.

Hajdú Péter-Bálint Antónia

Hogy Hajdú Péter és Bálint Antónia szerelmének miért lett vége, máig homály fedi.

- Nem tudom, miért lett vége - tűnödött a tévés. - Nem én akartam. Toncsi egy hosszú levélben búcsúzott el tőlem, ám megértenem nem sikerült!

Az azonban biztos, hogy mind Toncsi, mind Péter máshol keresi a boldogságot. Antónia alapítványbeli kollégájával, Földesi Szabó Lászlóval, míg Hajdú egy egyetemista lánnyal, Zsófival vígasztalódik.

Tóth Gabi-Palcsó Tomi

A Megasztár énekesnőjére,Tóth Gabira rájárt a rúd 2006-ban. A 18 éves lány összeköltözött szerelével, Palcsó Tomival, majd néhány hónap felhőtlen együttélést követően villámcsapásként jött a hír: szakítottak.

- Elmúlt a szerelem, de barátok maradtunk - magyarázta a fiatal énekesnő.

Gabi azonnal talált valaki mást egy modellfiú, Attila személyében, de ez a kapcsolat sem bizonyult hosszúnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petárdától égett ki egy épület

Még keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki petárdával gyújtott fel egy vályogházat szilveszter… Tovább olvasom