Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

2004 óta figyelték a romagyilkosságok gyanúsítottját

A romagyilkosságokkal gyanúsított testvérpár egyik tagját a titkosszolgálatok - kisebb megszakításokkal - már 2004 óta figyelték - közölte a Magyar Televízió híradója péntek este.

A hírműsor értesülése szerint a férfi telefonbeszélgetéseit lehallgatták, mert közismert volt, hogy szélsőséges nézeteket vall. Az országos rendőrfőkapitány múlt pénteken jelentette be, hogy elfogták a feltételezett elkövetőket, a négy férfit emberölés és több emberen elkövetett emberölés kísérlete megalapozott gyanúja miatta vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Bíróság. A rendőrség két férfit gyanúsít mind a kilenc bűncselekménnyel, a másik kettőt egy-egy támadással hozták összefüggésbe.

Olvasóink írták

 • 10. Goldmund 2009. augusztus 31. 10:55
  „Igen, valóban 9 éve történt a Tóra-tekercsek meggyújtása, valószínűleg azóta figyelik őt.
  Ettől függetlenül ha lehallgatták a telefonjait és mégis a sokadik támadás után intézkedtek ellene, akkor itt valami nagyon bűzlik...”
 • 9. vitriol2 2009. augusztus 30. 14:55
  „jobbikusok: tán érdelködhétnetek, a hirekben szereplő titkosszolgálat szakzsargon hétköznapi jelentéseiről/tartalmárol. Tudjátok a a titkosszolgálatok müködését szabályzo törvények nyiltak, tehát ha valaki véleményt akar mondani- egyes félre sikeredett, hiányos informáciokrol- probáljon meg elöször tájékozodni.Az itt leirt "hir" szerint bandátok tagjait a titkosszolgálatok"kisebb megszakításokkal - már 2004 óta figyelték " tudjátok, ha ismernétek hogy miért is figyelték- értitek- kisebb magszakitásokkal- már egyből tudnátok, hogy a gyilkos banda tagjaitak mit is csináltak korábban -melynek nem véletlen követkézmyei voltak a cigány gyilkosságok " Tudjátok, csak olyan egyszerü dolgokat: zsido "tora" gyujtogatás.
  jobbikus és hasonszörü elveket vallok: a jobbik nem hivatalos honlapján már megjeletek az "elv-társaitok" adatai- tudjátok most a nyilas honlap azt probálja bemesélni- föleg Nektek- hogy már megint egy "beépitett tégla" dobta fel "höseiteket", tudjátok mint senkyyházzy esetében.”
 • 8. Reális 2009. augusztus 30. 13:19
  „A kormány tudomásával zajlottak a romagyilkosságok!A kormány és a baloldal érdeke volt,hogy felkorbácsolják az indulatokat és a magyarok ellen hergeljék a cigányokat!Magyargyűlölő kormányunk van és magyarellen uszító mszpénk!”
 • 7. tódi 2009. augusztus 30. 09:01
  „Persze ....
  Szánalmas magyarázkodások , Ja meg a maffia is segít - segít ? - Irányít !”
 • 6. kolombela 2009. augusztus 29. 18:23
  „Ez az ügy egyre jobban alakul. Már csak 8 esetben gyanúsítják atestvér párt.

  "9 helyett már "csak" 8 esetben szerepel gyanúsítottként a testvérpár

  A nagy ,,nyomozási sikerélmény"egyre inkább egy újabb ávós lufinak tűnik. A 100%-kosként bemutatott információk és bizonyítékok egyre kevésbé állják meg a helyüket a valóság talaján, és a két főgyanúsított, a testvérpár, most már ,,csak" nyolc esetben szerepel gyanúsítottként, a korábbi kilenc helyett.
  Mindezt a NNI vezetőjének, Petőfi Attilának a cigányvezérekkel folytatott megbeszélésén derült ki. Rejtély, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda főnökének miért kell megbeszélést folytatni a cigánybűnözőket mosdató, a rendfenntartásban kifejezetten ellenérdekelt cigányvezetőkkel, ám az is meglepő, hogy az újabb rendőrségi verziót így kell megtudnunk.
  Egy gyengébb matematikai képességekkel rendelkező olvasónk is kiszámolhatná, ilyen ütemben néhány hét alatt már egyetlen esetben sem lesznek gyanúsítottak. Az már csak hab a tortán, hogy a főnyomozó nem volt hajlandó elárulni, hogy konkrétan melyik eset került ki az ügy folyamatából és miért...
  (NOL, korrigálva)"”
 • 5. Sophia 2009. augusztus 29. 12:50
  „Egyre jobban belekeverednek saját hazugságaikba!Az igazi tettesek nem a köznép között keresendőek!
  Itt valami nagyon bűzlik!”
 • 4. Csetneky 2009. augusztus 29. 10:57
  „2004 óta napjainkig lehallgatták a telefonját. Ez nyilván azt jelenti, hogy 5 év alatt semmilyen bűncselekményt és szabálysértés nem követett el, mert nyilván rögtön lecsaptak volna rá, hiszen minden lépéséről tudtak. Ha ez így van, akkor 5 éven keresztül milyen alapon hallgatták le? Gondoljatok bele emberek, vajon hányan élhetnek ebben az országban, akinek NEM hallgatják le a telefonját, akár évek óta? A jelek szerint ha adsz valamit a saját magánszférádra, tedd el a szekrénybe a telefont és beszélj mindenkivel személyesen.”
 • 3. hehe08 2009. augusztus 29. 09:46
  „ha ők az igazi tettesek és 2004 óta figyelték őket, akkor a belügyminiszter tettestárs, hiszen a segédletével gyilkoltak........
  inkább az lehet az igaz, hogy nem ők a tettesek......

  (sose fogjuk megtudni az igazat....)”
 • 2. metermester 2009. augusztus 29. 04:18
  „Vagy figyeltek az adott ídőben is, csak nem Ők az igazi tettesek. (Mor )”
 • 1. metermester 2009. augusztus 29. 04:14
  „" testvérpár egyik tagját a titkosszolgálatok - kisebb megszakításokkal - már 2004 óta figyelték - "
  Amikor nem figyeltek az hétvégeken volt, éjfél és a hajnali órák között.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázoltak egy kerékpárost Nyírbátorban

Halálra gázoltak egy kerékpárost Nyírbátorban pénteken késő este - közölte a rendőrség az MTI-vel. Tovább olvasom