Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

14 éves diákjával kezdett ki a 37 éves matektanár

Mikor fény derült a viszonyukra, a férfi visszakozott, ellenben a kislány kikelt magából, és azt ordította, hogy szerelmes a tanárba.
A Bors információi szerint egy Baranya megyei kis faluban viszonyt folytatott egy harminchét éves matektanár egy tizennégy éves tanítványával.

– Nagyon sokat foglalkozott a kislánnyal, mindig együtt voltak, sokat sutyorogtak ketten – mesélte az iskolában egy pedagógus.

– Mikor finoman rákérdeztek, csak annyit mondott, hogy korrepetálja a gyereket, szerette volna felhúzni a tanulmányi átlagát. Még Vera szülei is örültek, hiszen a lányukat végre érdekelni kezdte az iskola, reggelente jókedvűen indult útnak. Úgy tudjuk, az iskolában a többi pedagógus sem gondolt semmi rosszra, a tanár úr kiváló ajánlólevéllel érkezett - kezdte a pedagógus.

– Egy másik iskolából érkezett egy e-mail, miszerint nem árt vigyázni a kollégával, mert labilis idegi állapotú, mentális gondjai vannak, feleségével és régóta csatározik kisfia ügyében – folytatta a tanár.

Cs. T. sokszor hazavitte a lányt, közös képeket is posztoltak kö­zösségi oldalakra, a Siklósi várba is kirándultak együtt.

Mikor fény derült a viszonyukra, a férfi visszakozott, ellenben a kislány kikelt magából, és azt ordította, hogy szerelmes a tanárba.

Cs. T. otthonában meztelen fotókat is találtak a lányról a rendőrök. A tanárt felfüggesztették, de ez idáig nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia bűntett el­kö­vetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomo­zás. Cs. T. ellen egyébként megrontás miatt érkezett feljelentés, ezt is vizsgálják a rendőrök.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó durva és bántó felületességnek nevezte az FBI-igazgató szavait

James Comey szerdán a washingtoni Holokauszt Múzeumban azt mondta: a szövetségi nyomozóiroda minden… Tovább olvasom