Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

„ Titokzatos” módon 35 ezer forint került az asztal alá

Lopás miatt ítélt a bíróság pénzbüntetésre egy nőt, mert társával ellopták egy idős férfi pénztárcáját. K. Gizella társával a múlt év novemberében az egyik mosonmagyaróvári presszóban odaült egy ott italozó idős férfi asztalához. Meg akarták hívatni magukat egy italra, ám a férfi ezt visszautasította. Ekkor a két nő elkezdte simogatni az idős férfit és egyiküknek sikerült észrevétlenül a nadrágzsebében lévő pénztárcáját ellopnia. A tárcában a sértett nem sokkal korábban felvett, mintegy 50 ezer forint nyugdíja volt. A két nő a lopást követően gyorsan távozott a presszóból. Miután az elkövetők megtudták, hogy a meglopott férfi kihívta a rendőröket, visszamentek a vendéglátóhelyre. K. Gizella átadta a felszolgálónak a korábban ellopott, ám akkorra már kiürített pénztárcát. Nem sokkal ezután pedig „titokzatos” módon 35 ezer forint került a sértett asztala alá.

A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság a két nőt társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt jogerősen 60 ezer, illetve 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáradtság ellen tornázzon

Nap mint nap olvashatjuk az újságokban, hogy a közlekedési balesetek száma szerte a világon – és hazánkban is – állandóan emelkedik. Számtalan szigorú előírással, korlátozó rendszabályokkal igyekeznek a hatóságok a szomorú statisztikákat javítani. Szakemberek pedig arra törekednek, hogy minél biztonságosabbá tegyék a járműveket. Tovább olvasom