Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

„ Látok, érzek, segítek...” jelszóval

Harmadik alkalommal szervez pályázatot a szociális munka napjának tiszteletére a SMJV Családsegítő Intézet Családsegítő Szolgálata és a Mentőöv Alapítvány. A mostani kiírás szerint fotókat várnak a pályázóktól, melyek a segítő és a segítségre szoruló ember kapcsolatának szépségét mutatják be.
A 2004-es gyermekrajz-, majd a 2005-ös irodalmi pályázat után most fotópályázatot ír ki a Családsegítő Szolgálat és a Mentőöv Alapítvány a szociális munka napjának alkalmából „Látok, érzek, segítek...” címmel. – A gyerekrajzpályázat nagyon népszerű volt, körülbelül negyven-ötven alkotás érkezett a szolgálathoz – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Zudor Honória, a Családsegítő szolgálat vezetője. – A mostani fotópályázat lényege is hasonló a korábbi évekéhez. A beérkező képek a segítő és a segítségre szoruló ember kapcsolatát kell, hogy ábrázolják, illetve a cél, bemutatni ennek a tiszteletre méltó tevékenységnek a meghittségét, emberségét.
A pályázatra Sopronban élő, dolgozó, illetve tanuló szerzők digitális vagy hagyományos technológiával készült saját papírképeit várják amatőr, profi és 15 év alatti gyermek kategóriákban. A pályaműveket – 21x30-as nagyításban – november 10-én 12 óráig a szolgálat Balfi út 87. alatti épületében lehet leadni személyesen vagy postai úton.
A beérkező képeket fotósokból és szociális szakemberekből álló zsűri értékeli, majd a szociális munka napján, november 17-én egy ünnepélyes kiállításmegnyitó keretében díjazzák. Részletes információ a 328–378-as telefonszámon kapható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Méltón ünnepeltük az ’56-os évfordulót?

Tovább olvasom