Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

„ A tüntetők célja

az elbizonytalanítás”

Az utcai tüntetések már régen nem az önkormányzati választásokról szólnak, olyan országos politikát vittek a helyhatósági kampányba, aminek semmi köze a helyi képviselők, települési polgármesterek munkájához – jelentett ki Kóczán Zoltán, az SZDSZ soproni szervezetének elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján.
A szabad demokrata politikus hangsúlyozta, a megmozdulásoknak az elbizonytalanítás a céljuk. A titokzatos szervezők azt szeretnék elérni, hogy az október elsejei választáson a kormánypárti szavazók bizonytalanná váljanak és ne menjenek el szavazni. Illetve, hogy a saját szavazóbázisukat fanatizálják. Hamis az a beállítás, ami a mostani rombolás és az ’56-os forradalom eseményei között von párhuzamot. Akkor ugyanis a diktatúrával kívánt leszámolni a forradalmi tömeg, most viszont a demokrácia intézményét veszélyeztetik azok, akik az utcára viszik a politikát. Kó-

czán Zoltán reményét fejezte ki, hogy Sopront ezek a szélsőséges események nem érik el és október 1-jén a választók az eddig elvégzett munka alapján értékelnek majd.
A soproni szabad demokraták ennek szellemében békés családi pikniket – szalonnasütés, beszélgetés – szerveznek szeptember 24-én, vasárnap 11 órától a brennbergi autóspihenőben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépítő fűszerek

Zsálya, kakukkfű, rozmaring, menta. Az illatos zöldfűszerek a konyhánkban már kivívták méltó… Tovább olvasom