Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

VII. Győri Autoszalon - Részvételi és sorsolási szabályzat

 

A nyereménysorsolás rendezője: X-Meditor Lapkiadó, Oktatás- és Rendezvény- szervező Kft. 

A rendezvény neve: VII. Győri Autószalon

A Kiállítás és sorsolás helyszíne: Győr Városi Egyetemi Csarnok (Győr, Egyetem tér 1.)

A Kiállítás és a sorsolások időpontja: 2003. május 23 - 25.

A sorsoláson a Kiállítás belépőjegyének megvásárlói vehetnek részt. A Rendező a Kiállítás látogatói között - a jelen szabályzatban leírtak szerint -  kétmillió-háromszázötvenezer forint értékben egy gépjárművet sorsol ki oly módon, hogy a nyertes a kiállítók által felajánlott 9 járműből választhat. A sorsolás két részből, az ELŐSORSOLÁSBÓL és az elősorsolások nyertesei részére tartandó tényleges  NYEREMÉNYSORSOLÁSBÓL áll.  A sorsolások különböző időpontban, de azonos helyszínen lesznek.

AZ ELŐSORSOLÁS SZABÁLYAI

Az elősorsolások célja: sorshúzás útján kiválasztani az egyes elősorsolások nyertesét, akik részt vehetnek a nyereménysorsoláson. A Kiállítás időtartama alatt óránként, az alább közölt időpontokban összesen 20 elősorsolást tart a Rendező.

Az elősorsoláson a Kiállításra belépőjegyet váltó azon személyek vehetnek részt, akik a belépőjegyről leválasztható, sorszámozott szelvényt (a belépőjegy mint ellenőrző szelvény megőrzése mel- lett!) a Kiállítás területén elhelyezett lezárt dobozok valamelyikébe bedobják, és az adott elősorsolás időpontját megelőző 5 perccel, az elősorsolás teljes időtartama alatt a sorsolás helyszínén tartózkodnak. Az elősorsolásból önmagát zárja ki az, aki az ellenőrző szelvényt elveszíti, vagy az adott elősorsolás megadott időpontjában nem tartózkodik a sorsolás helyszínén.

A helyszínen nem tartózkodó, vagy oda késedelmesen érkező személy akkor sem tekinthető az elősorsolás nyertesének, ha az ő szelvényét húzzák ki az adott elősorsoláson. A távollét vagy késedelem esetén nincs elfogadható kimentési ok.

Amennyiben az adott elősorsoláson kihúzott szelvény tulajdonosa az igazolószelvényével a húzást követő 60 másodpercen belül nem jelentkezik, számára a sorsolás eredménytelen lesz, és helyette új szelvényt kell kihúzni. (Az első sikertelen húzást legfeljebb két további póthúzás követi az adott elősorsoláson, és a harmadik eredménytelensége esetén az adott elősorsolásnak nem lesz a nyereménysorsoláson való részvételre feljogosított nyertese.)

Ugyancsak újra kell sorsolni, ha a nyertes az adott elősorsolás megnyerése ellenére nem tud részt venni a nyereménysorsoláson, és erről a helyszínen nyilatkozik. Az adott elősorsolás nyertesének kihúzása után vigaszágon is be lehet kerülni a főnyeremény-sorsolás résztvevői közé.

A nyertes szelvény kihúzását követően még egy szelvény is kihúzásra kerül, melynek tulajdonosa lehetőséget kap a főnyeremény-sorsoláson való részvételre. A lehetőséget abban az esetben nyeri el, ha a VII. Győri Autószalon szignálját a mikrofonba elénekli. Az éneklés minősége nem kizáró ok. Viszont csak abban az esetben válhat a főnyeremény-sorsolás
résztvevőjévé, ha a rendezők által biztosí-tott írott szöveg igénybevételével elejétől a végéig elénekli a szignált.

Abban az esetben, ha a vigaszági sorsolásra nem jelentkezik a nyertes, vagy jelentkezik, de nem énekli el a szignált, új húzás nem lehetséges. A belépőjegyet váltó látogató - éppen azért, mert az elősorsoláson a sze-mélyes jelenlét kötelező - saját maga dönti el, hogy melyik elősorsoláson kíván részt venni. Ezért az elhelyezett sorsolási dobozokon a Rendező feltünteti, hogy az adott dobozba elhelyezett nyereményszelvények húzására melyik idő-pontban kerül sor.

Az elősorsolások időpontjai:

2003. május 23., péntek:

15 óra; 16 óra; 17 óra; 18 óra. 2003.

május 24., szombat:
11 óra; 12 óra; 13 óra; 14 óra; 15 óra;
16 óra; 17 óra; 18 óra. 2003.

május 25., vasárnap:
11 óra; 12 óra; 13 óra; 14 óra; 15 óra; 16 óra; 17 óra; 17.45 óra.

Mindegyik elősorsoláson a nyereményszelvények kihúzása 3 - 3 fős sorsolási bizottság előtt történik. A sorsolási bizottság az elősorsolásokról jegyzőkönyvet vesz fel, amely tartalmazza a bizottság tagjainak nevét, a kihúzott nyertes ne- vét, a sorshúzás körülményeit (megismételt húzás,
érvénytelen húzás stb.).

A nyereménysorsoláson az elősorsolások azon nyertesei - vagyis maximum 40 fő -  vehetnek részt, akik a nyereményszelvényük kihúzásakor, az ellenőrző szelvényük bemutatásával és személyazonosságuk igazolásával egyidejűleg nyilatkoznak, hogy a 2003. május 25-én (vasárnap), 18 órakor tartandó nyereménysorsoláson, a pontosan megadott időpontban, személyesen részt tudnak venni.

A személyazonosság igazolása érvényes személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel történik. Ezt követően a nyertesnek ki kell töltenie egy, a személyi adatait tartalmazó szelvényt (név, lakcím, anyja neve, szem. ig. vagy útlevél száma).

A NYEREMÉNYSORSOLÁS SZABÁLYAI

A nyereménysorsolás időpontja:
2003. május 25. (vasárnap), 18 óra.
A nyereménysorsolást ötfős sorsolási bizottság végzi, amelynek egyik tagja a Rendező által felkért közjegyző lesz. A nyereménysorsolás résztvevőinek legkésőbb a sorsolás megkezdése előtt 1 órával, azaz 17 órakor meg kell jelennie személyesen a sorsolás helyszínén, és végig a sorsolás helyszínén kell tartózkodnia. Sem távollét, sem pedig késedelem vagy időszakos eltávozás esetén nincs helye kimentésnek. A sorsolási bizottság az elősorsolások nyertesei által előzetesen kitöltött szelvények alapján ellenőrzi a személyazonosságot ugyanazon okmány alapján, amely szerint az elősorsolás utáni szelvényt kitöltötték.

Az ellenőrzést követően a nyereménysorsoláson résztvevők
egyenként kitöltenek egy, a nevüket, lakcí- müket és anyjuk nevét tartalmazó szelvényt, amelyet személyesen kell bedobni- uk egy zárt urnába. A nyereménysorsolás akkor, de nem korábban, mint 18 órakor kezdődik, ami- kor valamennyi (max. 40 db) nyereményszelvényt
a zárt urnába helyezték. (Ha az elősorsolás nyertesei közül valaki nem jelenik meg, vagy hiányoznak a doku- mentumai, akkor értelemszerűen kevesebb név kerül az urnába.) A sorsolást végző személy ezt követően a sorsolási bizottság előtt kihúzza a NYERTES nevét.

A nyertes választási lehetőségei:

1. Mintegy 2 350 000 forint értékű, levizsgáztatott, új gépjármű elvitele úgy, hogy a felajánlott gépjárművek közül kiválasztja a számára leg- megfelelőbbet; vagy

2. 2 350 000 Ft-nál nagyobb értékű levizsgáztatott, új személygépkocsi válasz- tása úgy, hogy abból a nyertes 2 350 000 forint árengedményt kap és az értékkülönbözetet ki kell fizetnie. A gépkocsi értéke, valamint a 2,35 millió forint közötti különbözet fizetési feltételeiről és az értékkülönbözet megfi-zetésének módjáról a helyszínen kell megállapodnia a választott személygépkocsi kiállítójával (márkakereskedőjével).

Amennyiben a különbözet kifizetését a megállapodás szerint nem teljesíti, akkor a nyereményt elveszíti, és utólag sem jogosult másik gépjárművet választani!

FONTOS 

- A választott jármű átvételének időpontját a jármű kiállítója határozza meg, és azt a sorsolás után egyezteti a nyertessel. 

- Miután a nyertes eldöntötte, hogy az 1-es vagy 2-es kategóriát választja, másik kategóriára való áttérésre nincs lehetősége. 

- A sorsoláson a Rendező (X-Meditor Kft.) és a Kiállításon szereplő cégek munkatársai, illetve közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

- A nyereményjáték győztese a gépjármű átvétele előtt köteles a nyeremény után fizetendő személyi jövedelemadót (25%) a Rendező számlájára befizetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Opel Meriva: az egyterű megoldás

A Merivával új dimenziót nyitott meg a gyorsan bővülő kompakt kategóriában az Opel. A modern formájú… Tovább olvasom