Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Új Volkswagenek a Német Posta flottájában

A Volkswagen Haszonjárművek ez év októberéig 2.400 autót szállít a Német Posta (Deutsche Post DHL) számára.

Az erről szóló szerződést Carsten Sass, a Volkswagen Haszonjárművek németországi értékesítési igazgatója a wolfsburgi Ritz Carlton Hotelben vette át Dr. Hugo Eckselertől, a Német Posta beszerzési igazgatójától. Ezzel a jövőben is folytatódhat a két konszern eddig rendkívül sikeres együttműködése. A Volkswagen Haszonjárművek ugyanis 2005 óta immár 13.600 járművet szállított a Német Posta számára.

A szerződés értelmében a hannoveri székhelyű haszonjárműgyártó októberig összesen 1800 Volkswagen Caddy, valamint 600 Volkswagen T5 Transporter zárt áruszállítót ad át a Német Posta (Deutsche Post DHL) számára. A járműveket a postai konszern Németország-szerte a kombinált levél- és csomagkézbesítés területén alkalmazza majd. Jelenleg már mintegy 25 ezer Caddy és Transporter dolgozik a Német Posta járműparkjában, s a Volkswagen modelljei immár több mint 60 esztendeje állnak a Német Posta magas színvonalú mobilitásának szolgálatában.


˝Ügyfeleink elvárják, hogy a naponta mintegy 72 millió levelet, illetve 2,5 millió csomagot gyorsan és pontosan kézbesítsük számukra. Munkatársaink azonban csakis akkor lehetnek képesek e kiemelkedő teljesítményre, ha megbízható kézbesítő járművekkel dolgozhatnak. A Volkswagen modelljei immár jó néhány esztendeje bizonyítanak a legkeményebb munkakörülmények közepette is, így szívesen hosszabbítottuk meg együttműködésünket˝ – jelentette ki Jürgen Gerdes, a Deutsche Post DHL Konszern igazgatótanácsának a levélkézbesítés szakterületéért felelős tagja.

A távolságérzékelős parkolássegítő berendezéssel (Park Distance Control) is felszerelt postás T5 Transporter hajtásáról a bevált 1,9 literes TDI-, míg a kézbesítő Caddy dinamikus mozgatásáról a 2,0 literes motor gondoskodik majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megérkezett az új Volkswagen Polo

A napokban kezdte meg a 39 tagú országos márkakereskedői hálózat az új Volkswagen Polo… Tovább olvasom