Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Új Citroën C3 - Visiodrive

A Citroën bemutatja tetszetős külsejű, fiatalos és intelligens, megújult C3 modelljét.

A megújult Citroën C3 egyedi, megnyerő személyiség, amelynek legfőbb jellemzője a lekerekített és egyben feszes vonalvezetésű külső stílus, amely közvetíti az új C3 felszabadult, könnyed hangulatát. A teljesen újszerű belső stílus  a kialakításban és a felhasznált anyagok megválasztásában egyaránt megmutatkozik. A Citroën C3 a gyártó ígérete szerint minden szempontból igényes, magas minőségi színvonal, ami a saját kategóriájában referenciának számít majd.

Az intelligens felépítés  átlag feletti helykínálatot biztosít, miközben a gépkocsi továbbra is a piac egyik legkompaktabb modellje. Ez a fejlődési irány szembemegy az állandó méretnövelés elvével, anélkül azonban, hogy az autó kevesebbet nyújtana. Az utasoknak nagyobb kényelmet biztosít a tágas belső tér.

Az autó külső stílusával összhangban, belső stílusát is a letisztultság és a dinamizmus jellemzi. A műszerfal vízszintes irányú vonalai, a műszerfal szinte lebegő napellenzője, a nagy műgonddal megformált kormánykerék, valamint a kezelőszervek közvetlen a vezető keze ügyében való elhelyezése is erről tanúskodik. A két analóg- és egy digitális LED kijelzős műszer kombinálásával kialakított új műszercsoportot magában foglaló műszerfal egyrészt az elegáns-retrós, másrészt a csúcstechnológiát képviselő design felé kacsintgat.

Új Citroën C3 - Visiodrive

Az új C3 azonban ennél is többet kínál. Zenith szélvédője teljesen egyedivé teszi a gépkocsit. A nagy világosság és a kitűnő kilátás mellett az újfajta szélvédő az autózás páratlan élményében részesíti a Visiodrive utasait. A fejlesztés után jelentősen csökkentek a rezgések, és a felsőbb szegmenshez méltó lett az akusztikai komfort.

A megújult modellt ésszerű dinamikai tulajdonságok jellemzik, amelyek a városban és az országúton egyaránt nagyobb vezetési és utazási kényelmet nyújtanak. Mindegyik motortípusnál megtörténtek a fogyasztás kézbentartását biztosító fejlesztések és a CO2-kibocsátás csökkentését célzó előremutató programok.

˝A Citroën az új C3 modellel az autózás új világa felé nyit utat, ahol az ésszerűség és a felelősség az autózás újszerű élményével és újfajta emóciókkal párosul˝ – nyilatkozta Vincent Besson termék- és piacfejlesztési igazgató.

A Franciaországban lévő Aulnay-i és Poissy-i üzemben gyártott új Citroën C3 gépkocsik forgalmazása 2009 novemberétől kezdődik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új villanyautó: iOn

A Peugeot 2010 végén mutatja be az iOn-t Kiváló menetteljesítményei és 130 kilométeres hatótávja… Tovább olvasom