Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Smart roadster: Hadd menjen!

Reklámkampány indult a smart roadster és a smart roadster-coupé népszerűsítésére: frappáns szlogenekben és dinamikus fellépésben jut kifejezésre az egyedülálló vezetési élmény.
Április 1-jén, közvetlenül a smart roadster és a smart roadster-coupé piaci bevezetése előtt, olyan átfogó európai reklámkampányt indított a smart, amely mindennél szemléletesebben tükrözi a nyitott kétüléses modellekben megtapasztalható egyedülálló vezetési élményt.

A kampány nyomtatott részét újszerű, dinamikus fellépés és rövid, kifejező szlogenek („A szépség és a szörnyeteg", „Érezd az aszfalt illatát", „Kanyarvadász" és „Egy gramm felesleg sincs rajtuk") jellemzik. A televíziós reklámfilmek első csoportja a „bokszolás", a „szerelem" és a „make up" (..., ahogy azt
kell) szavak eredetiségére alapoz. Második csoportjuk az első analógiájára a smart roadster és a smart roadster-coupé által kínált vezetési élményt hangsúlyozza (roadsterezés, ahogy azt kell).
Oliver Hoffmann, a smart marketingkommunikációs vezetője így
nyilatkozik ezzel kapcsolatban: „A smart roadster és a smart roadster-coupé olyan lendületes, radikális és fajtiszta jármű, amely teljesen új perspektívából engedi felfedezni az utat. E megalkuvást nem tűrő autókhoz kiválóan illik a megalkuvást nem tűrő reklám."

A kampány átfogó reklámcsomagjának nem csak három TV-reklám és öt nyomtatott hirdetés, hanem az outdoor advertising és a customer relations management is része. Ugyanezen a reklámnyelven szólalnak meg a vásárlók tájékoztatására szolgáló kiadványok, valamint a reklámkampány internetes megjelenése, amelynek keretében izgalmas képernyővédőt tölthetnek le az érdeklődők.

Kapcsolódó cikk:

Megújultak a Smart miniautók (2003-02-04) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztráda épül, közút romlik

Az autópálya-építési tervek miatt egyre kevesebb pénz jut a közutak fenntartására. Állapotuk… Tovább olvasom