Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Nissan újdonságok: Qashqai I-WAY és Connect

A nagyközönség május végén találkozhat először a Nissan két újdonságával, a Nissan Qashqai I-WAY limitált sorozatával és a Nissan Connect integrált navigációs és kommunikációs rendszerével.

Qashqai I-WAY

Az I-WAY sorozat tagjai már külsőleg jól megkülönböztethetőek a többi felszereltségi szinttől. 18"-os könnyűfém keréktárcsák, ezüst színűre fújt tetősínek és kilincsek, sötétített hátsó szélvédő és hátsó oldalablakok, valamint a hatalmas üvegtető mutatja egyediségét.

A különbség belül is érzékelhető. Az I-WAY modellek alumínium pedállal szereltek, kérésre az ülések piros varrással ellátott bőr-szövet kombinációval rendelhetőek, valamint automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükörrel rendelkeznek. A Nissan Qashqai I-WAY talán egyik legmeghatározóbb eleme a Nissan Connect integrált navigációs és audio rendszer, mely olyan szolgáltatások egész sorát kínálja, melyek csak magasabb kategóriájú autók esetében várhatóak el. Míg az I-WAY limitált sorozat esetén a Nissan Connect szériatartozék, addig más felszereltségi szinteknél és más modelleknél ez az integrált eszköz külön rendelhető.

Nissan újdonságok: Qashqai I-WAY és Connect

Nissan Connect

A Nissan Connect számos jól használható funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a teljes mértékben integrált audio és navigációs rendszer, érintő képernyős kezelőfelület, valamint a TMC (Traffic Message Control)* szolgáltatás. A Nissan Connect rendszeréhez mind Bluetooth, mind USB csatlakozással lehet kapcsolódni. Ezen kívül alkalmas MP3 lejátszására valamint i-Pod eszközök csatlakoztatására is. A Nissan Connect frissítését SD kártyán keresztül végezheti el a vezető, ami lényegesen könnyebb, mint a többi hagyományos gyári navigációs rendszereknél. A Nissan Connect a Qashqai és a Qashqai+2 modelleknél a tolatókamera képét is mutatja megkönnyítve ezzel a parkolást.

Összességében elmondható, hogy a Nissan Connect egyesíti a hagyományos gyári navigációs és audio rendszerek valamint a hordozható navigációs készülékek legjobb tulajdonságait, és mindezt nem elhanyagolható módon lényegesen kedvezőbb áron, mint ez eddig használt gyári eszközök esetén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ssangyong: a C200 közeledik a sorozatgyártáshoz

A SsangYong az új C200 crossover szabadidőjármű csaknem sorozatérett kivitelét mutatta be az… Tovább olvasom