Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Nissan design-stúdió Pekingben

A Nissan (China) Investment Co., Ltd. (NCIC), a Nissan kínai leányvállalata bejelentette, hogy az új pekingi formatervező stúdióban további 20 fővel növeli a világszerte dolgozó Nissan-designerek létszámát.

˝Ezzel a 20 új formatervező munkatárssal a Nissan új stúdiója tovább növeli kapacitását és lehetőségeit, s ugyanakkor a kibocsátott termékek versenyképességét Kínában és Ázsiában, ahol az autóipar továbbra is biztos növekedésre számíthat˝ – mondta Shiro Nakamura, a Nissan vezető formatervezője, a márkáért és a designért felelős alelnöke. ˝Az, hogy a stúdiót ott működtetjük, ahol a vevőink élnek és dolgoznak, lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobban figyelembe vegyük igényeiket, és olyan járműveket tervezzünk a számukra, amelyek még az elvárásaikon is túltesznek˝ – tette hozzá.

A Peking Chao Yang kerületében elhelyezkedő stúdió, melynek megnyitását 2011 év elejére tervezik, az első olyan design-létesítmény lesz Kínában, melyet japán autógyártó hoz létre. Peking, amely ma már trendformáló város, egyre nagyobb formatervezői közösséggel, köztük számos feltörekvő autótervezővel, természetes választás volt a Nissan részéről, amikor formatervező stúdió létesítésére gondolt.

A stúdió a Nissan globális formatervező központjait felölelő hálózat része lesz, mely a két japán központból (Atsugi és Harajuku), az amerikai központból (San Diego, California) és az angliai központból (London) áll.
Az NCIC 1,7 millió USD értékű beruházást tervez az új formatervező központ létrehozásával kapcsolatban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Transporter: már 25 éve

A műutaktól távol közlekedők számára a Volkswagen 1985-ben jelent meg a piacon a Transporter első… Tovább olvasom