Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Legmegbízhatóbbak: MINI és X3

A BMW csoport modelljei ismét szegmensük élen végeztek az ADAC éves megbízhatósági felmérésén

A BMW csoport modelljei hagyományosan kiválóan szerepelnek a Német Autóklub (ADAC) éves megbízhatósági felmérésein. A nemrég kiadott dokumentumban a MINI a kisautók, a BMW X3 pedig a terepjárók szegmensének élére került, míg a BMW X5 modellt utóbbi kategória második helyére sorolták.

Mini
Mini

Az Európa legnagyobb autóklubja által készített rangsor felállításánál az ADAC rendszerébe került több mint tízezer regisztrált meghibásodást és a közel kétmillió segélykérő telefonhívást veszik figyelembe. Ezen adatok alapján a fenti modellek adják kategóriájukban a legkevesebb munkát a német utakon szolgálatot teljesítő sárga angyaloknak. A győztes típusokon felül a BMW 1-es, 3-as és 5-ös sorozatának modelljei is a legjobbak közt végeztek.

X3
X3

Németország leghitelesebb és leginkább reprezentatív megbízhatósági elemzése már nem először bizonyította a BMW csoport modelljeinek minőségét, mivel az összes járműkategóriát figyelembe véve is a bajor gyártó termékei végeztek az élen. A rendkívül szigorú gyártási folyamatnak és a kiváló anyagminőségnek köszönhetően a korábbi évek során is egyedülállóan megbízhatóak voltak a BMW és MINI modellek. Az elemzés részét képező, korábbi évek statisztikái alapján készült kimutatás szerint a MINI, a BMW 1-es, 3-as és 5-ös sorozata, valamint az X3 és X5 modellek egyaránt „nagyon jó" minősítést kaptak, ami extrém alacsony meghibásodási értéket jelent.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újautó-piac: az adócsökkentés segíthet

A legfrissebb elemzés drámai képet fest a magyar újautó-piacról: a tavalyi első negyedév után most… Tovább olvasom