Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Harmadik generációs Mazda MX-5

A genfi nemzetközi autókiállításon bemutatták a teljesen új fejlesztésű Mazda MX-5 roadstert.  
A Mazda Motor Corporation a 75. Genfi Nemzetközi Autókiállítás alkalmával tárja a nyilvánosság elé az MX-5 roadster várva-várt harmadik generációját.

A teljes egészében új fejlesztésű Mazda MX-5 roadster csupán egy, azon izgalmas termékek közül, amelyeknek a Mazda sikeres új generációs Zoom-Zoom modelljei sorában genfi bemutatását tervezi, köztük a rendkívül sikeres Mazda6 jelentősen továbbfejlesztett változatával.
A Mazda6 volt a társaság első új generációs Zoom-Zoom terméke, amely 2002 tavaszán jelent meg világszerte a piacokon. Azóta több mint 100 autós díjat nyert el és a Mazda jelenlegi világméretű sikereinek kulcsfontosságú elemévé vált.

„Miközben izgatottan várjuk az új MX-5 leleplezését, úgy gondolom, hogy a Mazda új generációs Zoom-Zoom termékeinek teljes kínálata megérdemli, hogy a figyelem középpontjában álljon" – mondta Stephen Odell, a marketing, értékesítés és vevőszolgálat első ügyvezetője. „Különösen örömteli, hogy a felfrissített Mazda6 modellt éppen Európában mutathatjuk be, ahol mindig is oly sikeres volt. E fejlesztés keretében olyan alapvető fontosságú területeken tökéletesítettük e modellünket, mint a zaj- és rezgéscsillapítás, a menetteljesítmények és megjelenésének vonzereje".

Összességében a módosítások sora ezt az egyébként is kiváló autót még jobbá teszi. A külső design a még erőteljesebb, atletikusabb megjelenés irányában fejlődött tovább. A karosszéria merevsége a kedvezőbb irányíthatósági tulajdonságok és stabilitás érdekében nőtt; a motorok (a dízellel együtt) a nagyobb teljesítmény és a környezetkímélőbb működés érdekében módosultak és kaptak új sebességváltókat; a belső tér minősége javult és a nyugodtabb utazás érdekében hatékonyabb zajszigetelést kapott; az extrafelszerelések kínálata a népszerű Mazda6 további európai és azon túli sikerei érdekében bővült. A felfrissített és továbbfejlesztett Mazda6 gyártása 2005. nyarán veszi kezdetét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Intelligens abroncsok

A Shelby GR-1 nemcsak a guminyomást, hanem az abroncsok hőmérsékletét is folyamatosan méri.  Tovább olvasom