Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Görbicz Anita új Audival kezdi az új szezont

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC és a magyar női olimpiai kézilabdaválogatott irányítója átvette az új Audi Q7-ét. A minden extrával felszerelt autót a győri csapat névadó szponzora, az Audi Hungaria biztosítja a játékos számára.
A lávaszürke színű Q7-est egy részecskeszűrővel ellátott 3 literes, 240 lóerős hathengeres dízelmotor hajtja, amely természetesen Győrben készül. Az autót stílszerűen az Audi Hungaria hathengeres dízel-motorgyártásának szegmensvezetője, Hevesi Károly adta át a kézilabdázónak.


Görbicz Anita az elmúlt három szezonban szintén a győri vállalat által rendelkezésre bocsátott autókat használt, Audi A6-ost és Q7-est.

„Sportolóként szeretem a sportos modelleket. Ugyanakkor számomra fontos, hogy biztonságban érezzem magam az autóban. Ezért örülök, hogy az Audi modellek ezeket a tulajdonságokat egyesítik magukban. A Q7-est már volt alkalmam kipróbálni. Nagyon élvezem, hogy magasan ülök benne, bármilyen útviszonyok között nyugodtan közlekedhetek és a sportos manőverezés sem okoz gondot" – mondta Görbicz Anita az autó átvételekor.A most átadott Q7-es mellett a klub további öt autót, egyebek mellett egy Audi A4 Cabriolet-t és több A3-ast használ.

Olvasóink írták

71 hozzászólás
 • 71. recahunci 2008. november 05. 10:44
  „Ezuton szeretnék gratulálni Görbének az eddig elért sikereihez!
  Még sajnos nem sikerült élőben játszani látnom de a tudása a képernyőn keresztül is átjön!! Már nagyon sokszor bebizonyította hogy sérülten és kimerülten is kitűnően tud játszani! És én ezért tartom őt a magyar kézilabda húzóemberének! Szerintem más elismert sportoló is vett már át jutalomautót, most itt volt az ideje h ő is kapjon! (amúgy nagyon szép kocsi!!xd) Neki rögtön fel van hánytorgatva ha új autót kap de ő meg is dolgozott és küzdött érte! Teljesen jogos!
  A politikusoknak miét nem hánytorgatják fel hogy mennyi pénzt költenek a luxus autókra? ők csak meresztik a seggüket és felveszik a pénzüket!!
  Végül szeretnék Görbének balesetmentes közlekedést kívánni, csak így tovább!!”
 • 70. ÁGOTÁNAK! 2008. október 13. 12:12
  „GÖRBE ANNYIT EDZ MINT A TÖBBIEK!NAGYON JÓL JÁTSZIK HETEK ÓTA MOST IS DOBOTT VAGY 4GÓLT DE ABBA VAN HETES IS!TÉNYLEG MEGÉRDEMLI A Q7 AUDIT!NEM IRIGYLEM MERT SE SZEGÉNYEBB SE GAZDAGABB NEM LESZEK ETTŐL!DE MOSTANÁBAN SEMMI TELJESÍTMÉNY NINCS MÖGÖTTE!CSAK MINDENKI MAGASZTALJA A SEMMIÉRT!MÁS JÁTSZHAT JOBBAN AKKOR IS GÖRBE IGY NAMEG ÚGY!REKLÁM EMBER NEM KÉZILÁBDÁZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 69. ágota 2008. szeptember 21. 13:43
  „Én azt gondolom, hogy eddig csak elfogult emberek írtak.Görbe-fanok, vagy Görbe-utálók, akik siránkoznak, hogy nekik milyen rossz és irigykednek arra, akinek jobb.De arra senki nem gondol, hogy Görbicz Anita mennyit eddz, hogy jó legyen és hogy neki ehhez van tehetsége.És lehet, hogy nem mindenki foglalkozik olyan dologgal ami irigylésre méltó, de ettől még Görbicz Anita elfogadhatja ezt az autót.Mert ugyan ki lenne az aki kérne egy olcsóbbat és a többit jótékony célokra ajánlaná?SENKI.Még az sem aki azt írja.Úgyhogy én sok balesetmentes km-t kívánok Görbicz Anitának, meg hogy tudja elviselni az irigyeit!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 68. geni 2008. szeptember 17. 20:49
  „Sztem Görbe már azért eléggé megdolgozott ezért a "nyamvadt" autóért. Azért ha megnézzük a sikereit, eléggé hozzátett a magyar kézilabda jelenlegi élvonalbeli szerepléséhez.
  Én pl abszolut de nem vagyok irigy Anitára, pedig magyar vagyok és a legnagyobb Görbefan.”
 • 67. georgbb 2008. szeptember 10. 20:17
  „Siker a győzelem, az elért eredmény...Az autó minden, de nem siker...
  Talán kérhetett volna egy kissebet, a maradékot felajánlhatta volna jótékonysági célra. Ezt talán lehetne sikernek nevezni...”
 • 66. Zaraki Kenpachi 2008. szeptember 09. 21:36
  „Mennyi szánalmas nyálcsorgató :)

  Örüljünk másnak a sikerének? :) Ugyan miért? Az ember arra legyen büszke, amit saját maga ér el. Én ugyan nem ugrálok körbe egy hírességet sem, ha anyagias akarnék lenni azt mondanám, hogy: nincs semmi hasznom belőle.

  sappy, kolléga, ichi, cz.timi, meg a többiek: ha irigységnek veszitek azt, ha valaki nem érzi jogosnak az ilyen jellegű elismerést, ám legyen. De tudjátok ki az, aki igazán nyomorog? Aki másnak örül, ahelyett, hogy saját magának megteremtené az egzisztenciát, a jó körülményeket, stb, az a nyomorgó. Kapjon elismerést, aki elismeri, de szememben nem csapat továbbra sem egy olyan, ahol a csapat egy játékos, csak egy. Az ilyen játékosoknak egy sorsa van hosszútávon: bukás. Miért?

  Vegyünk 10 csapatot, ebből 1 csapat az, amelyik egy embertől függ. Jön egy nemzetközi bajnokság. Mind a 10 csapatból kiemelik a legjobbat, és megvan a válogatott. 10-ből 9 csapatjátékot játszik, a 10. viszont hozzá van szokva, hogy ő az atyaúristen. Mi lesz a válogatott csapat sorsa? Vagy megszégyenül a 10. játékos, vagy a meccsen bebukik a csapat, mert képtelen összedolgozni az az egy szem játékos, netán szétesik már az 1. percben az egész, mert a 10. játékos ahhoz volt hozzászokva, hogy ő egyben a csapat.

  Felőlem istenesíthetitek, engem nem érdekel, de szégyen gyalázat egy olyan csapat, akinek jövője, nyerési lehetősége, győzelme egy emberen áll vagy bukik, és nem mindegyiken.”
 • 65. csenge88 2008. szeptember 09. 21:13
  „Na de tényleg, mi lesz a krumpliszedőkkel?
  Ők is álljanak sorba inkább segélyért?”
 • 64. dolgozo diplomas 2008. szeptember 09. 20:24
  „Dacia Logant neki! Elkényeztetett kis majomparade! Még swiftet se érdemel! Dolgozzon meg ne bohockodjon a labdával! Szanalmas! Boruljon fel az első kanyarban!!!!!!!”
 • 63. grent 2008. szeptember 09. 20:22
  „Nem a magyar ember irigykedik, csak az az érzés rugdalódzik bennem, hogy aki tisztességesen dolgozik, annak sosem lehet ilyen autója, aki meg kézilabdázgat, annak a segge alá teszik. Legyen neki is egy Suzukija, attól sokkal nagyobb lesz a szememben, mint hogy ilyan luxuskocsival villog. Ebből csak az derül ki, hogy kilóra meg lehet venni. Eszéhez mérjük.”
 • 62. Hitetlen 2008. szeptember 09. 19:18
  „Ezzenel tudatom mindenkivel meg alapítottam a rendszeremmel egyett értők pártját. Minden alsó és közép rétegbe tartozó embernek jár alanyi jogon egy családi ház és egy közép kat. személy kocsi. No ugye nem fogtok irigykedni saját fajtátokra?”
 • 61. Cz. timi 2008. szeptember 09. 15:30
  „ha nem irigyseg akkor mi??? A magyar ember sajnos irigykedik, arra akinek egy kicsit jobb, es barmerre mentek a vilagba es magyarokkal talalkoztok sajnos ugyanazt csinaljak egymassal, mint otthon!!! Jellemzö!!!”
 • 60. Ru 2008. szeptember 09. 13:29
  „Szerintem tényleg nem az autó értékén kéne "csámcsogni", mert egy kiváló sportoló miért ne kaphatna ilyen értékű autót a szponzortól, az viszont igaz, hogy mind az Audi, mind pedig egy fiatal sportoló lehetne annyira környezettudatos, hogy egy kisebb fogyasztású autóval mutatna példát. Ráadásul biztonságosnak biztonságos az autó, de nem annak, akinek nekimegy, mert számos SUV c. kisautó crashteszt található a neten, ahol látni, hogy mit művel egy ilyen dög egy magyar átlagautóval.”
 • 59. Icsi 2008. szeptember 09. 13:09
  „Milyen sok irigy ember van!”
 • 58. kolléga 2008. szeptember 09. 13:06
  „Zaraki és társai!
  Örülni más sikerének - tudjátok mi az? Nem hiszem. Ezért (is) tartunk itt. Mert képtelenek vagytok túltenni magatokat a saját nyomorotokon. Ha valaki más elért valamit, az csak igazságtalanság lehet, igaz? Mert nektek nem sikerült. Sajnállak benneteket. Higgyétek el, ha tudtok más örömében osztozni, ti is jobban érzitek majd magatokat. Érdemes kipróbálni.
  Hajrá Görbe! Hajrá ETO!”
 • 57. sappy 2008. szeptember 09. 12:44
  „ez nem csinnadratta, hanem egy jól megkomponált pr cikk, a csapat legismertebb arcával. ennyi.

  te úgy látod, hogy nem csapat, mások, akik a lelátóról nézik őket hétről hétre, és tapsolnak a szebbnél szebb figurák láttán, meg pont az ellenkezőjét mondják.”
 • 56. Zaraki Kenpachi 2008. szeptember 09. 12:41
  „Lehet, hogy audival jár, de csinnadrattás kiküntetésben kapta? Attól még a csapat sose lesz csapat, csak annak nevezett utánzat.”
 • 55. sappy 2008. szeptember 09. 12:18
  „nem zaraki, ez nem magyarság kérdése.

  emberek vagyunk, akik ha látják, hogy valaki átugrotta a két métert, de mi csak 1.80-ra vagyunk képesek, akkor ahelyett, hogy keményen dolgoznánk, azért imádkozunk, hogy a következő versenyen a "kétméteres" csak 1.79-et ugorjon. ilyen az élet, ilyen az emberek többsége. az irigység a génünkben van. mindenki irigy valakire. én is. csak én nem pont Görbiczre.”
 • 54. sappy 2008. szeptember 09. 12:14
  „zaraki!

  olvasd el a cikket, ahol megtalálod, hogy hány audija van a klubnak.

  például Dokics is audival járt, a román lányok is audival járnak, Pálingernek, Vértennek is van audija. most akkor őket is szidd.

  megérdemlik, mert megdolgoztak érte, hiszen a teljesítményükkel elérték, hogy az audi látott bennük, a csapatban szponzorációs, marketing lehetőséget. így adtak lóvét, nem annyit, amennyit mondjuk a bájern foci csapatának adnak, akik kábé ugyanannyit edzenek, mint ezek a lányok, tehát ők sem érdemlik meg a kézisek bérének többszörösét.”
 • 53. sappy 2008. szeptember 09. 12:10
  „zaraki!

  mikor esett ki a Görbicz, és mikor nem tudta a csapat őt pótolni?”
 • 52. Zaraki Kenpachi 2008. szeptember 09. 11:58
  „Miért sappy? Nekem el kellene hinnem azt, hogy Te bármihez is értesz? :) Kétlem. Egyébként az önmagukból kivetkőző szégyenfoltoknak jegyezném meg: fájdalmas ennyire celebistának lenni nemde? Itt nem az irigykedés feszeget, hanem az, hogy megérdemelten kapta-e vagy sem. A normális szponzor az egész csapatot kitünteti, ha nem is autóval, egyéni módon. Az ilyen ajándékozási megnyilvánulások két dolgot mutatnak csak meg: Az egyik, hogy valóban szar a csapat, mert Görbicz nélkül nem tudnak semmit letenni az asztalra. Ha Görbicz végleg kiesne, akkor rövid távon ( 1-2 meccsre ) lehet, hogy jól szerepelnének, de utána végleg le lehetne írni az egész bandát. A másik meg az, hogy magyarok vagyunk, akik mindent elfogadnak, ami ingyen van, akár megérdemlik, akár nem. Amúgy meg az ember jobban megbecsüli azt, amiért megdolgozott, mint amit csak úgy ingyen kapott, másrészt pedig, ha valóban a csapat lenne a fontos.....”
71 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mazda a 2008-as Párizsi Autókiállításon

A 2008. október 2–19. között megrendezésre kerülő Párizsi Autószalonon mutatkozik be Mazda… Tovább olvasom