Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Európa, jövünk!

Kovács Miklós már más piacvezetõ márkáknál is bizonyított, az új autónál szabad kezet kapott, hogy tehetségét, kreativitását megvalósítsa.

A történet úgy kezdődött, hogy a Kia elhatározta: a kontinensen már megannyi sikeres modellje után, történetében először, egy teljesen európai autót alkot. Olyat, amit európaiak készítenek európaiaknak, európai igények szerint. A döntést tett követte, felállt a csapat. És ez az a pont, ahol a történet egyre érdekesebbé válik. Az új autó tervezője ugyanis magyar(!), Kovács Miklós európai hírű, sikeres formatervező.

Kovács Miklós már más piacvezető márkáknál is bizonyított, az új autónál szabad kezet kapott, hogy tehetségét, kreativitását megvalósítsa. A sikeres és innovatív csapatmunka eredménye a Kia Cee’d, a forradalmian új autó, amely új fejezetet ír az európai C szegmens kategóriájában, központi szerephez juttatva a Kiát. A Cee’d formájában a leghaladóbb európai trendekhez igazodik, mégis képes figyelemfelkeltő, formabontó lenni. Egész külseje férfias erőt, dinamizmust sugároz. Ugyanez jellemző a teljesítményre is: bár alapjában egy családi autó, vezetése mégis a sportosság lendületes élményét nyújtja. A Cee’d képviseli a márka három fő ismérvét is: a minőséget, megbízhatóságot és a dinamizmust. Az ötajtós Cee’d talán legfontosabb jellemzője, hogy maximálisan a vásárló, az „európai vásárló" igényeihez igazították. Húszféle változat, ötféle motor, háromféle felszereltség, hétféle kárpitozás, tizenkét szín – ilyen széles választékban mindenki megtalálja a saját ízlésének, stílusának és személyiségének legmegfelelőbb autót. A bőséges választék különleges felszereltséget is ígér: kategóriájában kiemelkedő kényelemmel és biztonsággal kápráztatja el tulajdonosát. Mindezek tükrében érthető az a bátor vállalkozás, amely az európai piacon egyedülállónak számít, és jelentős innovációt jelent az európai autógyártás történetében. A Kia ugyanis nagyon magasra tette a mércét: a Cee’d 7 év, illetve 150.000 kilométer garanciát kínál a tulajdonosának. Ilyen rekordra csak az vállalkozhat, aki tökéletesen biztos autója egyedülálló minőségében. A Kia biztos ebben, hiszen csúcsminőséget alkotott. Ez tehát egy hosszú távú kötelezettségvállalás, ami a vevők legteljesebb elégedettségét szolgálja. Mivel a vállalat örökös célja hogy a „meglepetés erejével" bizonyítson, a Cee’d esetében a meglepetések egész sorozatával kápráztatja el vásárlóit: magyar formatervező, európai dizájn, világraszóló minőség és 7 év garancia. Mindezek külön-külön is nagy értéket képviselnek a hazai C szegmens komoly versenyében, de így együtt már valóban elmondható: a Cee’d új fejezetet nyit az európai autópiac történetében. Az idei Párizsi Autószalon már bizonyította: a Cee’d a legjelentősebb és talán a legkritikusabb fórumon is képes sikert aratni, felkelteni a szakértők figyelmét. A Cee’d története még csak most kezdődik, de minden jel arra utal, hogy sikersztori lesz. A Kia Cee’d, akárcsak magyar alkotója, „sikerre ítéltetett". Most már valóban a vásárlókon a sor!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az autógyártókat nem érdekli a globális felmelegedés?

A vétkesek között elsõsorban német autógyártók vannak. Az európai autógyártó szövetség (ACEA) tagjai 1995-ben kötelezték magukat arra, hogy 2008-ig olyan új autókat állítanak elõ, amelyek átlagban 140 gramm szén-dioxidot bocsátanak ki kilométerenként. Az elemzés szerint a kibocsátás ennek ellenére meghaladja a 161 grammot. Tovább olvasom