Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Elindult az Autónavigátor.hu

Autónavigátor.hu néven újszerű autós portál indult hétfőn. A weboldal a több mint 600 típusról kínál részletes vételi tanácsadót, "Használói vélemények" rovatában pedig már csaknem 19 ezer autótulajdonos írt saját autójáról.
Az autónavigátor.hu nem előzmény nélküli, kialakításakor felhasználták a Használtautó.hu portáljával és a Hahu.hu-val szerzett tapasztalatokat, így az ott megjelent több száz cikk is beépült az új oldalba. Az autótípusokról magyar nyelven eddig nem volt elérhető ilyen mennyiségű és mélységű, naprakész információtömeg. A portálon autótípusonként egy-egy oldalra koncentrálva jelenik meg minden fontos információ - már az induláskor 600 modellről. És ami szintén ritkaság: külön értékelés van a női szempontok szerint is!

A portál versenytárs nélküli rovata az autóhasználók valós tapasztalatait bemutató "Használói vélemények". Egy kérdőíven, statisztikailag értelmezhető pontszámok formájában adják át tapasztalataikat, osztják meg véleményüket az autósok. Ma már csaknem 19 ezer használó autóminősítő adatlapjából építkezik a honlap!

Az autónavigátor.hu-n nemcsak egy adott típus megismerésére van lehetőség, hanem az autók össze is vethetők. Például a vetélytársak: milyen szempontból jobb a Golf vagy Focus? Mennyire tetszik az adott autó a kategórián vagy a márkán belül: valóban a Polo a legjobb kisautó, vagy a legjobb VW? Persze egy típus különböző motorjai, kivitelei, vagy generációi is összehasonlíthatóak.

Segít az eligazodásban, hogy a véleményt nyilvánító autósok is szűrhetők, többek között életkor, nem, lakóhely, vezetési stílus, autóhasználati szokások szerint. Tehát akár egy adott autótípus (férfi-női, fiatal-idősebb, városban-országúton) használóinak a véleményei is összevethetőek, így bárki kiválaszthatja a hozzá hasonló autósok észrevételeit.

A koncentrált tartalom és a kapcsolódó szolgáltatások sora segítséget nyújt a megvásárolni kívánt - új vagy használt - autó kiválasztásához, pontos "konfigurálásához".

Persze egy autós portálról nem hiányozhat az egyszerre informáló és szórakoztató magazinos rész sem, ahol a tesztek, újdonságok mellett többek közt az autósport, a veteránok világa vagy éppen a használtautó-vásárlás témakörében kínálnak cikkeket. Tanácsokkal segítenek az autóvásárlás, a használat, a karbantartás kérdéseiben: abroncstesztek, szolgáltatások, szerviztippek, tartozékok, műszaki újdonságok.

A portálon a gépkocsihasználók értékelése a legfontosabb fórum, de ezen túl is lehetőséget kapnak az autósok a megszólalásra, az egymás közötti kommunikációra, a közösségi életre. Egyszerű regisztrációt követően bárki tölthet fel fotókat, írhat élménybeszámolókat, vagy akár teszteket, az eseménynaptárban meghívót helyezhet el, sőt akár klubot is alakíthat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagystílű luxus az új Audi A8 L

Az Audi A8 L W12 quattro hosszított tengelytávjával és 12-hengeres motorjával az autóépítés… Tovább olvasom