Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

BMW X5-öst kapott a pápa

A BMW képviselőit magánkihallgatáson fogadta XVI. Benedek pápa, aki egy X5 típusú terepjárót kapott.

Kattints a képre!
A bajor konszernt Dr. Michael Ganal, a BMW AG igazgatótanácsának tagja és Marco Saltalamacchia, a BMW Italy elnöke képviselte a hivatalos átadáson.

„Büszkék vagyunk, hogy XVI. Benedek pápa rendelkezésére bocsáthattunk egy BMW gépkocsit" – mondta Michael Ganal.
Az új X5-ös növeli a Vatikán tulajdonában álló BMW-k számát: több C1-es robogón túl a hivatalos vatikáni autóflotta része még egy négykerékhajtású BMW 525ix és egy BMW 740i is.

XVI. Benedek pápa Joseph Alois Ratzinger néven a németországi Marktl am Inn-ben (Felső-Bajorország) született, egyetemi éveit Münchenben és Freisingben töltötte. Professzori kinevezését követően a bonni, a münsteri, majd a tübingeni egyetemen tanított. 1977-ben nevezték ki München érsekévé, ugyanezen év júniusában bíboros lett. 1981-ben II. János Pál pápa kinevezte az egyházi tanítóhivatal, a Hittani Kongregáció prefektusának. 1982-ben lemondott a müncheni érsekségről, 1993-ban pedig Velletri-Segni bíboros-érseke lett. 2002 óta a bíborosok dékánja. 2005. április 19-én választották pápává.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teszt: Rexton 2.7 Xdi DSX plus

Kívülről az elegancia és a tekintély jellemzi a Rexton megjelenését, és a belső tér a hasonló árszínvonalú SUV-okkal összehasonítva szintén elegánsabb. Megfelel mindazoknak, akik tekintélyes, modern terepjárót szeretnének kedvező áron – a Mercedes-Benz technikai alapjaira építve. Az utazás vele kényelmes és biztonságos érzést nyújt. Tovább olvasom