Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Az Audi Hungaria új látogatói központja

Még többen ismerhetik meg az Audi Hungariát: a győri vállalat szeptemberben átadott új látogatói központja minden nap lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy közelebbről is betekinthessenek a győri Audi telephely gyártási tevékenységébe.

A naponta kétszer szervezett gyárlátogatások bepillantást engednek a motor- és járműgyártás csúcstechnológiájú világába.

A vállalat 1993-as alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb munkaadójává fejlődött – ez egy sikertörténet, amely önmagáért beszél" – mondta Thomas Faustmann az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez a látogatói koncepció ideális lehetőséget biztosít arra, hogy az Audi márka egyedülálló tulajdonságait megmutathassuk és a »A haladás technikája« szlogent átélhetővé tegyük."
 
Az Audi Hungaria 120 millió forint beruházással valósította meg az új látogatói koncepciót. A látogatói útvonalak fejlesztése mellett az új reprezentatív fogadóépületbe egy Audi Shopot és egy kávézót is integráltak. A vendégeket a látogatói szolgáltató központ munkatársai kísérik, akik az információkat a motor- és járműgyárban magyar, német és angol nyelven adják át.


Eddig évente négyezren látogattak a győri vállalathoz. „Ezzel a kibővített szolgáltatásunkkal szeretnénk jelentősen növelni ezt a látogatói számot" – mondta Faustmann.

Az érdeklődök a www.audi.hu internetes oldalon, a „gyárlátogatás" link alatt jelentkezhetnek. A látogatások minden nap 10 és 12 órakor kezdődnek. Gyárlátogatáskor a résztvevők száma maximum 25 fő lehet. Bővebb információk az említett internetes felületen érhetők el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Marad a VW élén a magyar sváb szülők fia

Meghosszabbították dr. Martin Winterkorn szerződését a Volkswagen élén. Winterkorn egy Wolsfburg mezt kapott ajándékba, rajta a felirat: a világbajnok tréner. Tovább olvasom