Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Az Audi csatlakozott a Porsche Hungária garanciaprogramjához

Az Audi magyarországi márkakereskedői hálózata is bevezette a 4 éves garanciát, ezzel a Porsche Hungaria (PH) gépkocsi importőr által képviselt valamennyi márka ügyfelei 4 évre kiterjesztett teljes körű garanciát kapnak.

A PH márkái 2007 óta egységesen a 3 éves gyári garanciának megfelelő szolgáltatást kapták. A nemrégiben négy évre kiterjesztett garancia mögött Magyarországon az importőr áll saját kockázatára, míg más európai országokban a vevőknek meg kell vásárolniuk a plusz szolgáltatást.

A programot kísérleti jelleggel a múlt év végén már elkezdték, és a cég vezetői május elején, az új szerviz- és garanciaprogram indításakor arról számoltak be, hogy a kedvezményes ajánlatok 35 százaléknyi, addig passzív ügyfelet vonzottak vissza a márkaszervizekbe, 1,2 milliárd forintos forgalmat generálva. Az átfogó garanciális és szervizprogram első eleme a Garancia 4 program, amely az autó üzembe helyezésétől számított négy évig, vagy 200 ezer kilométeres futásteljesítményig vehető igénybe. A hivatalosan május elején indított programban kezdetben a Seat, a Skoda és a Volkswagen vett részt, az Audi még egyeztetett a négyéves garancia kialakításáról. Mostantól az Audi 14 magyarországi márkakereskedésében és további 6 Audi szervizszerződéssel rendelkező partnerénél érhető el a garanciaprogram, amely a márka bármely más országban működő márkakereskedéseiben is érvényesíthető.

A program a 2007-ben útjára indított és minden tekintetben sikeres Audi CarLife Plus tartalmi felfrissítését, és szervizpiaci trendekhez igazítását jelenti - közölte a PH. Eppel János, a PH ügyvezető igazgatója már a múlt év végén jelezte, hogy a válság hatásai az idén elérik a szervizeket, hiszen az elmúlt két év során el nem adott autók miatt egyre kevesebb megbízás jut a szerelőműhelyeknek, amelyek hálózata a korábbi évek sokkal nagyobb forgalmára épült ki. Erre a helyzetre válaszul indította útjára a Porsche Hungaria a szervizprogramot, amelytől akár 50 százalékos bővülést remél a javítási forgalomban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vártnál gyorsabb a növekedés a haszonjárműiparban

A 2010-es üzleti évben a magyarországi Bosch csoport visszaállt a stabil növekedési pályára. A… Tovább olvasom