Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Az Audi az Auto Zeitung imázs-riportja élén

A szavazatok összesen 40,3 százalékát megszerezve, az Audi immár hatodik egymást követő alkalommal végzett az „Auto Zeitung" magazin imázs-riportja élén, miközben tovább növelte előnyét vetélytársaival szemben.

A szakmai magazin pontosan 20.088 olvasója 20 különböző értékelési szempont szerint, több mint 50 autómárkáról szavazott, melynek eredményeképpen az Audi hét kategóriában is elsőként, míg további hatban a második helyen zárt.


A ˝Melyik márka kínál kifejezetten progresszív modelleket?˝ kérdésre a szavazók 58,7 százaléka a négykarikás márkát jelölte meg, amely így utcahosszal vezetve nyerte e kategóriát. Ugyancsak az Audi végzett a dobogó legfelső fokán a ˝Melyik márka kínál különösen megbízható autókat?˝ (51,0 százalék), a ˝Melyik márka modelljeit jellemzi kiváló kidolgozási minőség?˝ (63,8 százalék) és a ˝Melyik márka kínál kifejezetten vonzó megjelenésű modelleket?˝ (45,8 százalék), illetve a ˝Melyik márka különösen szimpatikus?˝ (40,8 százalék) és a ˝Melyik márka sikeres a versenysportban?˝ (49,5 százalék), valamint a ˝Melyik márka jelenik meg jó reklámokkal?˝ (36,8 százalék) kérdésekre adott válaszok tekintetében is.

További jelentős kérdésekben – például a kiemelkedően biztonságos autók, a csekély értékvesztés, illetve a márkakereskedők és -szervizek szolgáltatásainak minősége – az Audi rendre a második helyen zárta a szavazást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújul az 5-ös BMW

Világpremierjét tartja a BMW 5-ös Limousine, a sportosan elegáns, innovatív és vezetőközpontú… Tovább olvasom