Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Nyelvi tábor 2014-ben is!

Ötödik alakalommal hirdet nyári nyelvi táborokat az Audi Akademie Hungaria Kft. 6–12 éves korú gyermekek, valamint 12–18 év közötti fiatalok számára. Idén is több mint 200 gyermeket várnak.
Idén egy képzeletbeli utazásra invitálják a gyerekeket az adott idegen nyelv országába. Míg a németül tanuló gyerekek Németország, Ausztria, Svájc és Liechtenstein nevezetességeivel, érdekességeivel ismerkedhetnek meg, addig az angoltábort választókat Angliába és Amerikába kalauzolják el.

A palettán ez évben is szerepel a magyar mint idegen nyelv és a francia, így ezeken a kurzusokon természetesen Magyarország, valamint Franciaország lesz a középpontban. 6–12 év közötti gyerekek jelentkezését várják. Hagyományaikhoz híven július négy hetében, 06. 30. és 07. 25. között kerül megrendezésre a tábor, melynek ebben az évben is az Audi Hungaria Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium ad otthont (9026 Győr, Bácsai út 55.).

A tábor célja, hogy az országismereti témákon keresztül a gyerekek már kora gyerekkorban megismerkedhessenek a célnyelvi országok kultúrájával, szokásaival, mindezt az adott ország nyelvén.

Az Audi Akademie Hungaria Kft. és az Audi Hungaria Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanárai 7.30 és 16.30 között várják a gyerekeket kiscsoportos foglalkozások (4–12 fő) keretében. A hétfőtől péntekig tartó turnusok napi kétszer 90 perc nyelvi blokkot tartalmaznak. Ezen túl a szabadidős tevékenységek során is felszabadultan, játszva bővíthetik szókincsüket, fejleszthetik kreativitásukat, mozoghatnak, valamint más anyanyelvű gyerekekkel ismerkedhetnek.

A tábor gyermekenként 28 ezer forintba kerül, de testvérkedvezményt, valamint többhetes táborozás esetén további engedményeket biztosítanak. Az összeg tartalmazza a tananyag és az ebéd árát is.

A tavalyi év sikerére való tekintettel idén is szerveznek 12–18 év közötti fiatalok számára 3 hetes intenzív nyelvtanfolyamokat különböző szinteken. Az ifjúsági nyelvtanfolyamok résztvevői július 6. és 25. között heti négyszer ötórás ütemezésben fejleszthetik nyelvi készségeiket. A tanfolyam ára 48 ezer forint, testvérkedvezményre itt is van lehetőség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aki megmutatja az Audi ˝titkait˝

Az Audi Hungaria negyedik éve várja azokat, akik tudni szeretnék, hogyan készülnek az autók, a… Tovább olvasom