Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Állati szépségverseny indul!

Nevezze be Ön is kedvencét a www.kisalfold.hu állatszépségversenyébe, és nyerje meg az értékes ajándékokat!


Öt kategóriában indít állatszépségversenyt a www.kisalfold.hu internetes oldal. A honlap látogatói külön nevezhetnek a felnőtt kutyák és külön a kölyök kutyusok kategóriájában, ahol a fél éves kornál fiatalabb házi kedvencek nevezhetők. Külön oldalon jelennek majd meg a cicusok is, és egy negyedik kategóriában, a kis- és egzotikus állatok kategóriájában várja a www.kisalfold.hu a család kedvenceinek felvételeit.

Lehetőség van vicces állatvideók beküldésére is, ahol mókás, kedves, megható videófelvételeket várnak a szervezők a kedvencekről. Fontos tudnivaló, hogy csak saját családi kedvenccel lehet nevezni, illetve a videós nevezésnél feltétel, hogy a másik 4 kategória egyikében is nevezzék az állatot fotóval. A nevezéskor szükséges megadni a gazdi pontos nevét, e-mail címét, illetve a nevezett állat nevét, fajtáját és életkorát! Csak így érvényes a nevezés.

Kígyót-békát mondhatnak ránk

Kuriózumnak számít a kis- és egzotikus állatok kategóriája, ahová gyakorlatilag bármilyen állatot be lehet nevezni. Széles a skála, hiszen a madárpóktól a tengeri malacon vagy a kígyón át a házi tyúkig bármilyen állatkát be lehet nevezni, akár egy aranyhalat vagy egy kedvenc pacit is.

Értékes nyeremények

Érdemes nevezni és játszani, mert minden kategória nyerteseit értékes nyereményekkel díjaz a www.kisalfold.hu. A kutyusok két kategóriájában egy-egy wellness-hétvégével lepjük meg a két végső győztest, melyeket a Hunguest Hotels ajánlott fel a tapolcai Hunguest Hotel Pelionban. Továbbá minden kategória első három helyezettjének az AEGONdirekt.hu egy-egy állatbiztosítást ajándékoz, míg a cicák, a kis- és egzotikus állatok, illetve a vicces állatvideók kategória győzteseinek plusz nyereménye 1-1 négy alkalomra szóló egész napos családi belépő a győri Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőbe. Ezen kívül Kiltix bolha- és kullancs elleni nyakörvet és Advantage bolhairtó cseppet is nyerhetnek a kisállatok a Bayer Hungária Kft-től, YARRAH minősített BIO-eledelt a BioTandem Kft. jóvoltából, de még rengeteg meglepetés-ajándékkal is kedveskedik a www.kisalfold.hu a végső győzteseknek.

A részletes játékszabályt, a felmerülő kérdésekre a válaszokat, illetve a nyeremények bővebb leírását a www.kisalfold.hu/allatszepsegverseny oldalon lehet olvasni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatszépségverseny - Vicces állatvideók

A NEVEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT. Tovább olvasom