Bio-Textima Kft. cégprofil

Cégadatok

Bio-Textima Kft.
Ipar u. 1.
Bősárkány

Telefon:
Honlap: www.bio-textima.hu


Cég leírása:

A Bio-Textima
márkatermékek minőségét
a Bio-Textima Hálószoba
Manufaktúra garantálja!

20 éve foglalkozunk hálószobacikkek gyártásával. Folyamatosan keressük a legmegfelelőbb, legjobb tulajdonságú alapanyagokat, amelyeket minden esetben igyekszünk leleményes szerkezeti megoldásokkal párosítani. Igyekezetünket az idővel egyre gazdagabb anatómiai és ergonómiai ismereteink támogatják, így kínálatunkban számos különlegesség is helyet kapott.

Termékeink a világ 3 kontinensének 11 országában ismertek. A BIO-TEXTIMA márkacsalád mellett hálószoba manufaktúránk számos matraccsaládot és alvásrendszert jegyez, amelyek a márkabolthálózatok mellett több hazai és nemzetközi lakberendezési áruház kínálatában is megtalálhatóak.

Munkánk legfontosabb elismeréseként tartjuk számon, hogy a világon már több tízezer hálószobában megtalálhatóak termékeink. Az általunk gyártott matracok és ágyrendszerek szellemisége, minősége, illetve funkcionális értékei a vásárlók mellett elnyerték a szakma elismerését is, az elmúlt 20 évben számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazták munkánk és termékeink minőségét.A(z) Bio-Textima Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre