Győri Plast Műanyagipari Kft. cégprofil

Cégadatok

Győri Plast Műanyagipari Kft.
Pásztor utca 26.
Győr

Telefon:
Honlap: http://www.gyoriplast.com/bemutatkozas/


Cég leírása:

A Győri Plast Műanyagipari Kft győri telephelyén 1990 óta foglalkozik fröccsöntéssel, szerszámkészítéssel, komplex műanyagipari szolgáltatással, megmunkálással. A 4200m2-es termelő területünkön zárt hűtővíz rendszerek és klimatizált helyiségek állnak rendelkezésre a termékek megfelelő előállításához.
 
A jelenleg több, mint 150 főt foglalkoztató cégünk jelentős ágazatok számára készít főleg nagy sorozatú műanyag alkatrészeket. Az élelmiszer-és gyógyszeripar részére csomagolóanyagokat, cukorkaadagolókat, tubusokat, zárókupakokat készítünk, egyedi autóipari és műszaki feladatok megoldásához fröccsöntünk darabokat, valamint vállaljuk a műanyaggyártás területén jelentkező vevői igények komplex megoldását, a termék fejlesztésétől annak sorozatgyártásáig.
 
Következetes és megbízható munka tette a vállalatot az ipar fontos részesévé és szavatolja a folyamatos minőségi és mennyiségi fejlődést. A Győri Plast Műanyagipari Kft a térség egyik legnagyobb fröccsöntő üzeme, óriási műszaki lehetőségekkel. Gyors, rugalmas munkavégzéssel, magasan kvalifikált szakembereinkkel teszünk eleget partnereink kéréseinek.


A(z) Győri Plast Műanyagipari Kft. állásai

0 Állás

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés

Feliratkozás állás értesítőre