Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Kisalföld Alapítvány - A jóakarat hídja olvasótól olvasóig

A Kisalföld jótékony célú alapítványt hozott létre. A Lapcom Média Alapítvány célja, hogy megépítse a jóakarat hídját olvasótól olvasóig. Segítségre szoruló magánemberek, családok, szervezetek, közösségek fordulhatnak hozzánk.
Közösségi felelősségvállalás: alapítványt hozott létre a Kisalföld

A jóakarat hídja olvasótól olvasóig

A Kisalföld életének mindig is fontos része volt a közösségi felelősségvállalás. Sosem éreztük úgy, hogy a cikkek megírásával megtettük a dolgunkat. Ellenkezőleg, amikor bajba jutott, vagy segítségre váró olvasók, szervezetek, közösségek fordultak hozzánk, a nyilvánosság erejével mindig megpróbáltunk közvetíteni, közelebb kerülni a megoldáshoz.

Kisalföld Alapítvány infó

Lapcom Média Alapítvány számlaszám: 12096705-01312657-00100008

Levélcímü: Kisalföld szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A. A borítékra kérjük, írják rá: Alapítvány

Jelentkezési lap >>


e-mailben: alapitvany@kisalfold.hu

Honlapunk: alapitvany.kisalfold.hu
Így jutott például koordinálásunkkal minden megyei mentő- és tűzoltóautóba navigációs készülék, így adtak össze olvasóink az azóta is sikeresen működő győri szívcentrum létrehozásához több tízmillió forintot, így épült fel a Kisalföld-ház Tiszavárkonyban és tették boldoggá olvasóink az árvízkárosult Lőrincz-családot, így épülhetett megyei autistaotthon közadakozásból, így kaphatta meg a mosoly mellényét a kis Attila. És a sort még hosszasan folytathatnánk.

Azonban az eddigi segítségnyújtás általában közvetítők útján jöhetett létre. A jószolgálat természetesen így is zökkenőmentesen működött, de kiadónk, a Lapcom Kft. úgy döntött, hogy önálló jótékony célú alapítványt hoz létre, és az első befizetését is magára vállalja.

Segítségre váró olvasóink így nemcsak közvetlenül hozzánk fordulhatnak. Segíteni tudó olvasóink, partnereink is közvetlenül juttathatják el adományaikat a rászorulóknak. A jóakarat hídját építhetjük olvasótól olvasóig.Az alapítvány működése átlátható lesz. A hozzánk érkező kérvényekre a segítségre várókkal egyeztetve keresünk megoldást. Ha szükségesnek és megalapozottnak ítéljük, élünk a nyilvánosság erejével, hitelesen megírjuk a bajbajutott, segítségre szoruló emberek, szervezetek, közösségek gondját. Így mindazok, akik segíthetnek, és biztosak szeretnének lenni abban, hogy adományuk valóban oda jut, ahová szánják, az alapítvány közvetítésével célzottan támogathatják a rászorulókat.

Az első lépés most tehát az, hogy felhívást tegyünk közzé: várjuk segítséget kérő olvasók, szervezetek, közösségek jelentkezését. Kérjük, röviden írják le helyzetüket, mihez, milyen segítséget kérnek.

A Lapcom Média Alapítvány (számlaszám: 12096705-01312657-00100008) kuratóriuma minden kérelmet elbírál, és lehetőségeihez mérten segít.

Levélcímünk: Kisalföld szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A. A borítékra kérjük, írják rá: Alapítvány

Kérésüket e-mailben: alapitvany@kisalfold.hu is eljuttathatják hozzánk.

Honlapunkon, az alapitvany.kisalfold.hu aloldalon folyamatosan minden fontos információt megtalálnak.

A következő lépésként a kiválasztott kérelmezők sorsát megismertetjük olvasóinkkal. Célunk, hogy az első nagy összefogás eredményeként a leginkább rászorulók karácsonyát közösen bearanyozhassuk.

Építsük együtt a jóakarat hídját!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom