Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Szőke ciklon

Két sötét hajú démon mellett egy szőke ciklont, Macher Alexandrát is továbbjuttatták olvasóink szavazataikkal a Kárpát-medence szépe választáson. Nézze meg képriportunkat a harmadik esélyes hölgyről.
Macher Alexandra
A 85–58–87 paraméterekkel rendelkező, huszonegy éves győri hajadon a Széchenyi-egyetem másodéves hallgatója, műszaki menedzsernek tanul. Mivel imád az emberekkel kommunikálni, szabadidejében szívesen hoszteszkedik szórakozóhelyeken – a férfi vendégek nagy örömére. Szinte biztos, hogy a rengeteget nevető, vidám lányt a Kisalföld Volánnál is nagy örömmel fogadják majd, hiszen a közeljövőben oda megy szakmai gyakorlatra.
Elmondása szerint, önbizalom-növelő céllal nevezett be a versenyre, mivel úgy látja, hiányt szenved benne. Második alkalommal döntött úgy, hogy elküldi jelentkezési fotóit a szervezőknek. Valószínűleg azóta egy cseppet már nőtt a szőke ciklon önbizalma, hiszen időközben az internetes megmérettetés véget ért, amelyen különdíj gyanánt egy exkluzív szerződéssel kínálták meg. (Ha egy üzlet beindul...)
Tervei között szerepel egy másoddiploma megszerzése, s hosszú távon az idegenforgalomban szeretne elhelyezkedni. Korábban modelltanfolyamot is végzett Alexandra, vagyis ha bejut az augusztus másodikán Balatonfüreden rendezendő döntőbe, lámpaláz nélkül tud majd lépkedni a színpadon.
Miután profi felvételei felkerültek a világhálóra, számos ajánlatot kapott fotósoktól: hadd készítsenek róla aktfelvételeket. Az ilyen típusú ajánlatokat Alexandra határozottan elutasítja. Mint mondja, kár is nála próbálkozni, nem azért óhajt két diplomához jutni, s három idegen nyelvet elsajátítani, hogy később a meztelen fotóit nézegessék.
A Kárpát-medence szépe versenyre beérkezett jelentkezéseket, az azokhoz mellékelt képeket hamarosan visszapostázzuk. A három nyertest külön értesítjük arról, mi is a teendője, eredményeikről pedig folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat a BizalmaSAN mellékletben.
     
 
 
 
   

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agh Adrianne

Tovább olvasom