Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Felvettek? Találd meg a csoporttársaidat!

Az UNI+ csapata útjára indított egy kampányt, mely az elsőéves frissen felvett egyetemistáknak nyújt segítséget abban, hogy kik lesznek a csoporttársai/szaktársai ősztől.
A kampány sikeresnek bizonyult, eddig már több, mint 2500-an ismerkedtek meg a facebook közösségen egy alkalmazás a “Csoporttárskereső", segítségével ezáltal is segítve a jövendőbeli szaktársak közti információáramlást, segítve őket a barátok, jövőbeni albérlő vagy kollégiumi társaik megtalálásában.


Az első két napon kedden este és szerdán kiugróan növekedett a taglétszám, kedd este már elérte a kétezer felhasználót. Sajnos a működés során a facebook letiltotta az alkalmazást, majd engedélyezte, de cserébe levett pár hirdetési lehetőséget, ezért most lelassult a növekedés, csütörtökön már csak 500 felhasználót sikerült elérni. Az alkalmazás nagyon népszerű: az emberek már a felvételi pontok kihirdetése után kíváncsiak a jövendőbeli csoporttársaikra.


Mit kell tudni az Uni-plusról?
Az UNI+ csapata azzal a céllal jött létre, hogy a diákokat segítse az egyetemi, főiskolai pályafutása során. A lehető legtöbb területen szeretnénk megkönnyíteni az életüket, hogy élvezhessék a “legszebb éveket", zökkenőmentesen jussanak el a diplomáig és utána gond nélkül el tudjanak helyezkedni álmaik munkahelyén.
 http://www.facebook.com/csoporttars

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100.000 értékelés az ország felsőoktatási közösségi portálján

A Közösségi Felsőoktatási Rangsor kiindulópontja a MarkMyProfesszor.com weboldal, ahol a tanárok… Tovább olvasom