Labdarúgás

2024.05.13. 10:25

NB II foci - Hatalmasat fordított az ETO - edzői nyilatkozat

Kisalföld.hu

Kazincbarcika–ETO FC Győr 2–3 (2–1)
Kazincbarcika, 800 néző. V.: Pintér.

Kazincbarcika: Tóth B. – Ternován, Szekszárdi M., Heil, Süttő, Vincze D. (Papp M., 65.) – Kártik, Csilus T., Pekár L. – Pinte P. (Szabó B., 78.), Pethő (Kurdics, 50.). Vezetőedző: Csábi József.

ETO: Gyurákovics – Vera, Szépe, Vianna (Szujó, a szünetben), Csontos D. – Bánáti, Anton – Boschilia (Diarra, 73.), Bumba, Skvarka (Kiss M., 90+1.) – Lukics (Farkas B., 65.). Vezetőedző: Borbély Balázs. Gsz.: Pethő (12.), Gyurákovics (öngól, 16.), illetve Bumba (41., 85.), Szépe (57.).
Kiállítva: Pinte (87.).

12. perc: A kirúgást követően letámadott a Barcika, visszaszerezte a labdát. Pethő remek ütemben ugrott ki Szépe mögül, és a kifutó kapus felett a hálóba ívelte a labdát. 1–0.
16. perc: Csilus T. remekül vette észre a bal szélen érkező Pekárt, akinek lövése a jobb kapufáról a vetődő Gyurákovics­ról a kapuba vágódott. 2–0.
23. perc: Mintaszerű bal oldali támadás végén a középre lőtt labdát Boschilia 5 méterről a felső lécre bombázta.
41. perc: Boschilia 18 méteres szabadrúgását Tóth B. bravúrral ütötte szögletre. A beívelést követően Bumba a tizenhatos vonaláról lőtt a hazaiak kapujába. 2–1.
57. perc: Boschilia lövését védte a kapus. A szögletből Szépe bólintott a kapuba. 2–2.
85. perc: Diarra elfutott a jobb szélen, az átadására Bumba érkezett középen, és a kifutó Tóth B. mellett a kapuba lőtte a labdát. 2–3

Borbély Balázs: – A meccs előtti edzésen történt egy sajnálatos sérülés, ami miatt a védelmünkön változtatni kellett. Ez sajnos az elején meg is látszott, nem volt meg az összhang, ami miatt kétgólos hátrányba kerültünk. Ezután mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, jó meccs alakult ki. A szünetben változtattunk, ami jó hatással volt ránk, a cserék új energiát hoztak, és átvettük az irányítást. Izgalmas mérkőzést játszottunk, gratulálok az ellenfelünknek is, de ma nekünk volt szerencsénk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában